Beauty

8 kratkih frizura koje će te natjerati da se ošišaš

Ima li boljeg vremena za isprobati kratku frizuru nego ljeti? Sparine i vrućine (i nezaobilazan znoj) tako će ubrzo postati dio prošlosti, a ti ćeš izgledati fenomenalno

Kratke frizure su nešto na što se moramo odvažiti; Sigurnije je imati dugu kosu jer ona najčešće stoji baš svima i može biti vrlo neupadljiva, no probaj sakriti blond pixie? Ljeto je apsolutno najbolje vrijeme za kratke frizure iz više razloga: kraća kosa se brže suši, neće ti se znojiti toliko glava i vrat, nećeš imati problema sa stylingom i konkretno, sve možeš odraditi ekspresno. A što je najbolja inspiracija za kratku frizuru? Neupitno celebrityji koji ovakve frizure nose odvažno i živi su dokaz kako postoji kratka kosa baš za svako lice. 

Možda si tip kojem odgovara kratka kosa s upadljivim šiškama na stranu kao kod Scarlett Johannson ili si pak dovoljno samopouzdana da isfuraš tek nekoliko milimetara dugu kosu kao Cara Delevingne, ali oko jednoga ćemo se složiti - želiš li kratku frizuru, lako ćeš pronaći tip za sebe, a možda te inspirira već i ovih 8 celebrity frizura!

1. Zoe Kravitz

Mlada glumica oduševila je drastičnom promjenom, kada je svoje duge dreadove zamijenila s kratkom frizuricom s kovrčavom teksturom i mikro šiškama. Ovakva kosa izgleda posebno cool baš kad je platinasto plava!

 

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

2. Kristen Stewart 

Drastične promijene s njom su dolazile svakih nekoliko mjeseci, a posljednja koja je došla je kratki platinasti pixie. Wow, kakva transformacija!

3. Nicole Ritchie

Poznata fashionistica jedna je od onih koja kratke frizure fura već neko vrijeme, no ono što nam se sviđa kod nje je mogućnost suptilne transformacije - sa svakom frizurom je izgledala kao da je baš stvorena za nju i ležala joj je nevjerojatno dobro. Obožavamo je vidjeti s kratkom kosom valovito zalizanom na iza - kao da joj je vjetar složio frizuru.

 

A post shared by Nicole Richie (@nicolerichie) on

4. Taylor Swift

Najpoznatija je možda po svom lobu sa šiškama, ali ovaj platinasti bob je oduševio sve beauty kritičare. Radi se o frizuri dužine do brade s rijetkim, razbarušenim šiškicama, koje zbilja kupuju na prvu.

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

5. Jourdan Dunn

Veliki smo fanovi frizura Jourdan Dunn koja izgleda predobro s bilo čime na glavi. Ipak, jedan od favorita nam je njen kratki razbarušeni bob u crnoj boji, kakvog je nosila i na naslovnici New York Timesa.

 

A post shared by Jourdan Dunn (@jourdandunn) on

6. Solange

Kratki afro bob je frizura koju bi htjele nositi svaki dan, ali eto, njome su blagoslovljene tek rijetke žene - poput genijalne Solange koja ju nosi perfektno.

 

A post shared by Solange (@saintrecords) on

7. Scarlett Johannson 

Odvažna glumica nosi već nekoliko sezona kratku kosu s dugim šiškama koje nosi na razne načine - zaliže ih na iza, nosi voluminozno na vrhu glave, čak i kovrčavo... 

8. Lily Collins

Ova djevojka uvijek uspije izgledati prirodno! Smeđi lob glumice Lily Collins uvijek izgleda besprijekorno čisto i ležerno, baš onako, girl next door.

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on

 

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Promo

Komentari 0