Beauty

7 stvari koje ne znaš o najslavnijoj beauty vlogerici svijeta

Slavna Huda Kattan barem 2 dana u tjednu uzme pauzu od šminke kako bi joj se koža "odmorila". Evo što još nisi znala o njoj

Uvrnuta slika o sebi

Huda u šali kaže kako se uvrijedi kada je ljudi prvi put upoznaju uživo i kažu da ne sliči na "sebe". Isto tako otvoreno govori kako je svjesna da je Instagram idealna platforma za stvoriti "uvrnutu" sliku o sebi.

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

Poznata po obrvama 

Huda za sebe kaže kako je samouka majstorica za većinu stvari. Uz trepavice, najviše pažnje posvećuje obrvama koje su joj donijele prve followerse i slavu.

Fakultet

Iako je studirala financije, nije mogla potisnuti svoju opsesiju prema šminkanju, a nakon što je neko vrijeme radila u bankarskom sektoru, odlučila je svoju pravu strast, make up, pretvoriti u posao. 

Hvala sestri

Svoj posao vodi zajedno sa sestrama, a posebno je bliska sa sestom Monom koja joj je pomogla u pokretanju njezine internetske stranice www.hudabeauty.com. Stranica danas broji preko 9000 pregleda dnevno. 

 | Autor: Instagram Instagram

Religija 

Iako svojim izgledom ruši stereotipe o ženama s Bliskog istoka, Huda njeguje svoje iračke korjene i prakticira islam.

 | Autor: Instagram Instagram

Oprezna sa sponzorima 

Kattan ne pristaje na bilo kakve sponzorske ponude čak i ako se radi o vrtoglavom honoraru. Važnije joj je povjerenje sljedbenika. 

Skupa šminka 

Nedavno je procurila informacija kako Kattan mjesečno na šminku potroši 4000 dolara! Kužimo da žena zna što valja, ali obzirom da je jednom izjavila kako joj je radni stol uvijek pun dekorativne kozmetike raznih sponzora, pale nam se upitnici na kakve točno beauty blendere odlazi sav taj novac? 

Photo: Pinterest/AlbionFit

Komentari 0