Beauty

7 parfema za muškarce kojima popularnost ne pada - i uvijek su odličan poklon

  • Svaka žena zna koliko izazovno može biti kupovanje poklona muškarcima, a kako se bliži Valentinovo, o tome smo počele i malo intenzivnije razmišljati 
  • Parfemi predstavljaju sigurno područje u kupnji poklona jer - tko ne voli lijepo mirisati? 
  • Donosimo 7 bezvremenskih muških parfemskih klasika čiji nas mirisi ne prestaju oduševljavati 

Svaka žena zna horor film zvan "kupovanje poklona muškome spolu". Kada nam se čini da su sve ideje ispucane, vraćamo se klasici, a to su parfemi. Muški parfemi ujedno su poklon i za nas, a mi donosimo 7 klasika kojih se jednostavno ne možemo zasititi...

Možda vas zanima Novi parfem Toma Forda Vanilla Sex potaknuo nas da se prisjetimo i ostalih senzualnih parfema s notom vanilije Rubrika Beauty Beauty

1. Tom Ford Noir

Tom Ford Noir orijentalni je miris koji predstavlja predivan spoj senzualnosti i rafiniranosti. Gornje note su ljubičica, ružičasti papar, kim, bergamot i verbena; srednje note su iris iz Toscane, bugarska ruža, crni papar, muškatni orah, geranium i muškatna žalfija; bazne note su pačuli, amber, vanilija, cibetka, koža, opoponaks, benzoin, vetiver i stiraks.

 | Autor: Pr Pr Foto: PR, Tom Ford Noir (196, 99 eura, 100 ml)

2. DIOR Sauvage

Sauvage Eau de Parfum miris je snažne svježine koji ima senzualne i tajanstvene aspekte. Kalabrijski bergamot, svjež i sočan potpis Sauvage mirisa, obogaćen je začinskim i senzualnim notama - drvenasti trag ambroxana umotan je u absolute vanilije koja ima notu dima, dajući mirisu muževnost.

 | Autor: PR PR Foto: PR, DIOR Sauvage (147, 89 eura, 100 ml)

3. Bvlgari Man In Black

Svojim cvjetno-orijentalnim potpisom Bvlgari Man in Black potpuno je neočekivan i apsolutno upečatljiv. Kao izraz vrhunske zavodljivosti, ovaj neo-orijentalni miris u srcu nosi akord kože i tuberozu sa završetkom Tonka bobica za odvažan i karizmatičan miris.

 | Autor: PR PR Foto: PR, Bvlgari Man In Black (125, 39 eura, 100 ml)

4. Narciso Rodriguez Bleu Noir

Narciso Rodriguez Bleu Noir muški je identitet zavođenja i iznenađenja zahvaljujući kombinaciji muškatnog oraščića, kardamoma, mošusa, cedrovina i ebanovine.

 | Autor: PR PR Foto: PR, Narciso Rodriguez Bleu Noir (98,08 eura, 100 ml)

5. Versace Dylan Blue

Versace Dylan Blue miris je strasti i muževnosti. U ovome parfemu prevladavaju znakovite vodene note dopunjene citrusnom esencijom grejpa i kalabrijskog bergamota te drvenastim lišćem smokve. Slijedi ih kombinacija baršunastog ambroksana, mekog drvenastog papirusa, meda i zemljanog, blago sapunastog pačulija. Navedenu kombinaciju prožimaju i note crnog papra. Mirisnu kompoziciju zaokružuju začinski tamjan s daškom dima, senzualni mošus i dragocjeni šafran. 

 | Autor: PR PR Foto: PR, Versace Dylan Blue (85 eura, 100 ml)

6. Ralph Lauren Polo Blue 

Ralph Lauren otpočetka je simbol elegancije i profinjenosti, stoga ni njihovi parfemi nisu iznimka. Miris se otvara uljem iskričave mandarine, kardamoma i ružičastim paprom, potom se javlja i vetriver, muškatna kadulje, lavandin i akord jasmina – note koje se oslobađaju iz srca mirisa. Kompoziciju podrctavaju prerađena hrastovina, ulje olibanuma, esenicija pačulija.

 | Autor: PR PR Foto: PR, Polo Blue By Ralph Lauren (86,90 eura, 75 ml)

7. Jo Malone London Oud & Bergamot 

Jo Malone parfemi odlikuju se mističnošću, autentičnošću i intimnošću, stoga su uvijek odličan izbor. 
Gornja notu ovog parfema čini bergamot, srednju cedar, a donju oud.

 | Autor: PR PR Foto: PR, Jo Malone Oud And Bergamot (211, 99 eura, 100 ml)

Najskuplji parfemi na svijetu Možda vas zanima 5 najskupljih parfema na svijetu: Ne znamo za miris, ali od cijene će se svakome zavrtjeti u glavi Rubrika Beauty Beauty
Photo: Pr

Komentari 0