Beauty

7 najboljih drogerijskih rumenila: za malo novca odradit će odličan posao

  • Rumenilo je neizostavan dio svakog makeupa, dnevnoga ili večernjega; u dnevnome daje prirodni sjaj i živost koži, a večernjemu može čak i lijepo oblikovati i konturirati lice 
  • Većina će se složiti da su rumenila dobila na važnosti prošle godine, ponajviše zahvaljujući Rare Beauty tekućemu rumenilu koje je postalo viralno na TikToku 
  • Donosimo popis najboljih drogerijskih rumenila za blistav izgled svake kože

Rumenila su dugo bila podcijenjeni dio makeup rutine, dok prošle godine nisu "ukrali show" zahvaljujući Rare Beauty tekućemu rumenilu koje je postalo viralno na TikToku. I tako smo napokon počeli shvaćati svu čaroliju koju dobra rumenila sa sobom nose. Obzirom na to da smo u eri minimalizma i clean estetike, nije čudo što su se rumenila toliko popularizirala jer su idealna za minimalističku makeup rutinu dajući sjaj koži i naglašavajući prirodnu boju obraza. Donosimo popis najboljih drogerijskih rumenila koja daju blistavost i svježinu svakoj koži. 

Možda vas zanima Pronašli smo savršeni i puno jeftiniji drogerijski duplić za kultnu Charlotte Tilbury Magic Cream Rubrika Beauty Beauty

1. Milani Baked rumenilo 

Potpuno nam je jasno zašto se stvorio toliki "hype" oko ovog rumenila. Dolazi u čak 11 nijansi i svaka djeluje toliko prirodno, toplo i "osunčano". Baked rumenila stvarno su pečena na suncu na talijanskim pločama od terakote kako bi dali topli finiš i sjaj. 

 | Autor: PR PR Foto: PR / Milani Baked rumenilo (17, 20 eura)

2. Catrice AirBlush Matt

Catrice AirBlush Matt rumenilo idealan je izbor za masnu kožu jer ima laganu, puderastu teksturu i pruža prirodan završetak s mat efektom. Catrice Air Blus Matt rumenilo lako se nanosi i blenda, a obrazima pruža dugotrajan i svjež izgled.

 | Autor: PR PR Foto: PR / CATRICE Air Blush Matt rumenilo (3, 90 eura)

3. NYX Professional Makeup Sweet Cheeks Soft Cheek Tint

Ovo kremasto rumenilo savršeno se stopi s kožom dajući joj svježinu i hidrataciju, ali bitno je naglasiti da ga je za takav efekt potrebno dobro izblendati prije nego se osuši. Shea maslac i glicerin dodatno hrane i hidratiziraju kožu.

 | Autor: PR PR Foto: PR / NYX Professional Makeup Sweet Cheeks Soft Cheek Tint (9, 50 dolara)

4. Makeup Revolution Liquid Blusher

Za ovo rumenilo stručnjaci kažu da je odlično za zrelu kožu jer je hranjivo i vraća sjaj visokom pigmentiranošću. Aplikator s finih vrhom omogućuje jednostavno nanošenje, a boja zaista dugo drži. 

 | Autor: PR PR Foto: PR / Revolution Superdewy Liquid Blush - Flushing For You (7, 99 eura)

5. Catrice Beautiful. You. Cream-To-Powder Blush

Ovo rumenilo izvrsno je za suhu kožu jer se ne peruta i ne ostavlja tragove, odlično se blenda i djeluje prozračno na koži. Jedina mana mu je što dolazi u samo dvije nijanse. 

 | Autor: PR PR Foto: PR / Catrice Beautiful. You. Cream-To-Powder Blush (19, 96 eura)

6. Maybelline Fit Me Blush

Ovo je jedno od najboljih rumenila u prahu jer dolazi u 8 nijansi, ne pruža teški osjećaj na koži, a efekt djeluje zlaćano i prirodno! Jedina mana mu je što samim time nema dobru pokrivenost. 

 | Autor: PR PR Foto: PR / Maybelline Fit Me Blush (7, 49 dolara)

7. Wet n Wild MegaGlo Makeup Stick Blush

Ovo rumenilo u stiku zaista je višenamjensko; osim očite primarne funkcije, može se koristiti i za konturiranje, a lijepo pristaje i na očima kao sjenilo, samim time predstavlja savršeni proizvod za početnike. Jedina mana mu je što ne stoji dugo ne koži. 

 | Autor: PR PR Foto: PR / Wet n Wild MegaGlo Makeup Stick Blush (4 dolara)

Možda vas zanima 7 beauty proizvoda koji su s razlogom postali viralni na TikToku - vrijedni su svog tog 'hypea' Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram@daniellemarcan

Komentari 0