Life&style

7 legendarnih frizura koje su uvijek IN

One odolijevaju zubu vremena!

I zaista, nekoć davno jedna žena uspjela je jednu frizuru zapečatiti kao svoju – i učiniti je primamljivom velikom broju drugih. Takve frizure stoje većini ljudi, uvijek su primjerene i rado viđene. Zanima te možeš li pogoditi sve?

1) Pixie Mije Farrow – Glumica Mia Farrow proslavila je pixie frizuru u filmu "Rosemary's Baby", a zaslužan za ovaj look bio je, ni više ni manje, nego legendarni frizer Vidal Sassoon! Upravo se ova frizura smatra jednom od najlegendarnijih u filmskoj povijesti, a njene kratke i sjajne čuperke s baby šiškama od tada su nosile i Emma Watson i Linda Evangelista.

 | Autor: IMDB/PR IMDB/PR
2) Disko kovrče Donne Summer – Kovrče Donne Summer nisu samo kovrče; One su veće, poletnije i voluminoznije od svih drugih te izgledaju fantastično za izlazak koliko i za dan. Danas ovakve kovrče nosimo kada se osjećamo zaigrano!

 | Autor: IMDB/PR IMDB/PR
3) Shag od Blondie – Ikona Blondie proslavila je izblajhani i slojeviti shag i stvorila ga sinonimom za glam rock & roll. Istu frizuru isfurala je i Taylor Swift, pa možemo reći da u njoj ima i nešto vrlo ženstveno.

 | Autor: IMDB/PR IMDB/PR
4) Ultra duga kosa od Cher – Ekstravagantna u jednostavnosti, vrlo duga valovita kosa pjevačice Cher obilježila je cijelu jednu eru, a danas je dobila pravi comeback na zvijezdama poput sestara Kardashian i Jenner, Jennifer Lopez i Rihanne.

 | Autor: IMDB/PR IMDB/PR
5) Uvojci Veronice Lake – U 40-ima svi su htjeli glamurozne uvojke poput Veronice Lake, ali ovu frizuru jednako svi žele i danas; Naprosto je prikladna za sve prigode!

 | Autor: IMDB/PR IMDB/PR
6) Šiške Jane Birkin – Po njoj ime nosi jedna od najslavnijih torbica, a komotno bi mogle nositi i njene šiške; Jane Birkin izgledala je neopisivo dobro sa svojim pomalo nemarnim šiškama koje su dale francuskom chicu jedan sasvim novi allure, onaj kojega obožavamo i danas.

 | Autor: IMDB/PR IMDB/PR
7) Slani valovi Gisele Bündchen – Tzv. beach waves bili su i ostali simbol Gisele Bündchen, koja ih je kroz godine pretvorila u must have frizuru svakoga ljeta, ali i dobrog dijela godine!

 | Autor: IMDB/PR IMDB/PR

Proizvode John Frieda možete pronaći u  prodavaonicama u sklopu koncepta Dobre cijene u svako vrijeme.

Photo: miss7

Komentari 0