Beauty

5 proizvoda koji će dati super volumen tvojoj tankoj kosi

  • Ako imaš tanku kosu bez volumena, sigurno znaš koliko ju je teško "podignuti" i postići bujan izgled
  • Srećom, industrija je toliko napredovala pa su danas dostupni brojni proizvodi koji ti mogu pomoći
  • U ponudi se nalaze razni puderi, maglice za kosu, pjene i boosteri

Imaš tanku kosu bez volumena i ponekad ti se čini da te ništa ne može spasiti? Nemoj očajavati. Industrija ljepote toliko je napredovala da postoji cijeli niz proizvoda pomoću kojih možeš barem malo podignuti svoju kosu te joj podariti punoću i volumen iz snova. Za tebe smo izdvojili nekoliko odličnih proizvoda:

1. Keune Blend-Volume Powder 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Među proizvodima za volumen još uvijek prednjače puderi koje umasiraš u korijen kose poput suhog šampona. Jedan od njih je i Keune Blend-Volume Powder koji bi trebao pojačati volumen kose i kreirati dobru teksturu koja će omogućiti prirodno kretanje kose. Ako se pitaš hoće li ti "stvrdnuti" kosu, tajna leži u količini proizvoda. Što više proizvoda naneseš, to je učinak jači. Dakle, potrebno je dobro izbalansirati čvrstoću i čežnju za volumenom. Ovaj proizvod možeš nabaviti na Keune webshopu po cijeni od 99 kn. 

2. John Frieda Luxurios Volume Inner Power 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

John Frieda prilično je poznat brend u svijetu njege kose pa ne čudi da je iz njihove tvornice izašao proteinski booster za tanku i "spuštenu" kosu. Riječ je o Inner Power boosteru iz linije Luxurious Hair koja je cijela posvećena kosi bez volumena. Ovaj booster nanosi se na kosu nakon pranja i djeluje tijekom sušenja kose. Navedeno je kako su za djelovanje potrebne tri pumpice, a, ovisno o dužini kose, možeš nanijeti i više. Cijena ovog proizvoda je oko 70 kuna, a dostupan je u Mulleru.

3. Kevin Murphy Body.Mass Leave-In Plumping Treatment For Thinning Hair 

 | Autor: Miss7/pr Miss7/pr

Kevin Murphy Body.Mass Leave-In Plumping Treatment još je jedan u nizu proizvoda koji se lagano umasirava na mokro tjeme te se ne ispire. Ovaj proizvod u sebi ima biljne sastojke koji njeguju tjeme, ali ne maste kosu. Dugoročno potiču rast nove kose i jačaju postojeće vlasi, a trenutačno djeluju na volumen. Cijena ovog proizvoda je na Kevin Murphy stranicama je oko 280 kuna, a, osim na stranicama, možeš ga nabaviti u specijaliziranim frizerskim salonima. 

4. Schwarzkopf Professional BC Volume Boost Perfect Foam

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Schwarzkopf Professional BC Volume Boost Perfect Foam dolazi u formuli sličnoj pjeni za kosu, ali s nešto lakšom formulom. Ovaj proizvod također se nanosi na vlažno vlasište i ne ispire se, a možeš ga nanijeti prvo na ruku, a potom na kosu ili, pak, izravno vlasište. Međutim, preporučljivo je prvo nanijeti na ruku na kosi pažljivo dozirati proizvod. Ukoliko pretjeraš, možeš "stvrdnuti" kosu i onemogućiti joj prirodno kretanje. Ako budeš dovoljno pažljiva, ovaj proizvod tvojoj će kosi dati punoću, sjaj i oblik, a dobar izgled zadržat ćeš čak i do tri dana. Cijena ovog proizvoda je 100 kuna, a možeš ga naručiti na Hairshop stranici te posebnim frizerskim salonima. 

5. Davines Volu Hair Mist

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Proizvodi za volumen kose dolaze i u obliku maglice za kosu koja je idealna za sve tipove kose. Riječ je o proizvodu koji se nanosi na kosu kada je lagano posušena ručnikom te se ne ispire. S obzirom da je riječ o maglici, ona ne otežava kosu, već je podiže. Osim toga ima cvjetni miris od kojeg će tvoja kosa mirisati na proljeće. Po jednom korištenju, treba ti 15 prskanja za puni učinak. Cijena ovog proizvoda je oko 215 kuna, a možeš ga naručiti s brojnih stranih webshopova iz svijeta ljepote. 

Možda vas zanima 7 savjeta kako preurediti cijeli stan, a ne potrošiti previše Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0