Beauty

5 jednostavnih trendi frizura koje se isplati probati

Nova sezona znači nove trendove, a ove godine frizure su suuuper prirodne i lako nosive

Službeno smo ušli u, po mnogima, najljepše godišnje doba. No njega smatramo i periodom idealnim za promjene i svojevrsne nove početke. Umjesto s nečim super ozbiljnim, zašto ne bi krenula s kosom? Što god da se dogodi, već ćeš za mjesec dana vjerojatno morati nabiti kapu na glavu - i problem riješen. Ovu sezonu obilježio je povratak prirodnost, u toj mjeri da se nosi i najobičnija oprana kosa, koja je lijepo isfenirana. Sigurni smo da ova jesen nudi i nešto po tvom ukusu!

1. Prirodna kosa

Najjednostavnije opisano: baš tvoja kosa i njen izgled kad je čista i njegovana! Ta prirodnost je istovremeno snažna i nježna, i neupitno, svima jednako dobro stoji.

 

A post shared by Max Mara (@maxmara) on

 

2. Vrpca u kosi

O ovom trendu smo već raspravljali na miss7, i svakako je najjeftiniji odabir za svakodnevno ukrašavanje kose. Najobičnija crna vrpca, bilo svilena, satenska ili baršunasta, izgledat će elegantno, ali i zaigrano, bilo da se veže u mašnu ili samo u čvor.

 

A post shared by Marchesa (@marchesafashion) on

3. Izduženi valovi

Ovaj trend asocira nas na mitološka bića, točnije sirene, poznate po svojoj dugoj i valovitoj kosi. Zamisli upravo takvu frizuru u niski valova i onda ih izduži rukama da izgledaju neuredno i nonšalantno -  htjet ćeš ih nositi svaki dan! Jednostavno napravi pletenice i kosu poslije razbaruši prstima, kad se one opuste dobit ćeš sličan efekt.

 

A post shared by Dior Official (@dior) on

4. Razdjeljak sa strane

I to jako nisko sa strane! Ove sezone nosi se i volumen i tekstura što nas uz ovaj razdjeljak brzo i lako vraća u 80-e. Međutim, osim tako, razdjeljak možeš nositi i sa zalizanom kosom u rep ili punđu. 

 

A post shared by CAROLINA HERRERA (@carolinaherrera) on

5. Rep

Rep se ponovno vratio u modu, no on je sada prije svega uredan i na sredini glave umjesto u visokom "poniju". Jednako je efektan i niski rep, koji se također više puta prošetao jesenskim pistama.

 

Photo: Pinterest/AlbionFit

Komentari 0