Beauty

5-godišnja djevojčica šminka mamu od svoje druge godine, pogledaj kako joj to dobro ide!

  • TikTokerica makeupbyshab na TikToku dijeli mnoštvo videa u kojima ju šminka njena petogodišnja kći, Kassie
  • Malena je svoje zanimanje za makeup otkrila već s dvije godine
  • Šminkerski duo mame i kćeri prati milijunska publika, a svi su oduševljeni talentom malene Kassie

TikTokerica makeupbyshab na svojem profilu često dijeli videa u kojima ju šminka njena petogodišnja kći Kassie. Malena Kassie počela je sa šminkanjem još dok je imala samo dvije godine, a sad joj toliko dobro ide da je u potpunosti usavršila makeup rutinu na svojoj mami.

@makeupbyshab Dedication 💚 #mummyanddaughter #fypシ #makeup #learnontiktok ♬ lost ballad version - elijah woods

Shab je na svojem TikToku podijelila video svoje kćeri kao dvogodišnjakinje u kojem ju je upitala može li se igrati s njenom šminkom. Video se zatim prebacuje na sadašnjost, gdje možemo vidjeti kako Kassie šminka svoju mamu kao prava profesionalna vizažistica. U opisu videa, TikTokerica je napisala: “Od “Mama, mogu li isprobati tvoju šminku” – 2018., do “Mama, mogu li te našminkati – 2021.” 

Trik za pune usne Možda vas zanima Zašto bismo olovkom za obrve našminkale usne? Zato jer možemo! I još super izgleda.... Rubrika Beauty Beauty

Malena Kassie naučila je sve trikove pa tako i da će najlakše savršeno nanijeti tuš ako koristi trakice uz rub očiju, a zna i kako savršeno stopiti boje sjenila na očima. Na kraju video možemo vidjeti ovaj slatki duo mame i kćeri s jednakim makeup lookovima.

Makeupbyshab na TikToku ima 1.8 milijun pratitelja, a spomenuti video ima više od 5.8 milijuna pregleda. U komentarima ispod videa, većina je pratitelja izrazila oduševljenje Kassieinim vještinama šminkanja.

@makeupbyshab She wanted to create a golden godess look, how did @official_kassiem do? 💛#fyp #foryoupage #makeup #makeuptutorial #tiktokmakeup ♬ RIHANNA x SEAN PAUL x MR VEGAS mashup by K D - Kevindaveprod

“Ova djevojčica šminka bolje nego što ću ja to ikad znati”, napisala je jedna pratiteljica, dok je druga dodala: “Sigurno će raditi sa zvijezdama”. Još je jedna pratiteljica bila iznenađena napretkom malene Kassie: “Toliko se poboljšala za tri godine? Ja se šminkam posljednjih 20 godina i još uvijek se ne znam našminkati ovako dobro.”

I ispod drugih videa gdje Kassie vješto šminka mamu, mogu se pronaći komentari pratitelja koji ne vjeruju koliko je Kassie talentirana te koliko dobro šminka.

Kako sama jednostavno napraviti cut crease make up Možda vas zanima S ovim trikom ćeš si našminkati 'cut crease' poput profesionalke Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0