Beauty

5 drogerijskih korektora koji prekrivaju podočnjake jednako dobro kao oni skuplji

  • Korektor je jedan od onih proizvoda za kojima svakodnevno posežemo, posebno kad smo spavali kraće nego što je bilo potrebno našim podočnjacima
  • Da stara poslovica "koliko para toliko muzike" nije uvijek točna, dokazuju drogerijski korektori koji kvalitetom ne odskaču nužno od skupljih varijanti
  • Donosimo popis pristupačnih korektora koji pristaju svakom tipu kože i pružaju odličnu pokrivnost

Današnje vrijeme sve veći fokus stavlja na prirodni izgled i no-makeup makeup izgled. U kojem jednu od glavnih uloga igraju korektori. Oni su dobre vile svakog šminkanja koje prikrivaju nesavršenosti i ističu najbolje od naše prirodne ljepote. Da cijena nije uvijek pouzdan orijentir glede kvalitete, dokazuje širok izbor drogerijskih korektora koji prekrivaju podočnjake jednako dobro kao i skuplje varijante. U nastavku donosimo korektore koji pružaju svjež i blistav ten, a dostupni su u gotovo svakoj drogeriji. 

Možda vas zanima Ovaj 'magičan' Maybeline proizvod trepavicama pruža efekt maskare, ali zapravo to nije... Rubrika Beauty Beauty

L’Oréal Paris True Match Eye-cream In A Concealer

Maskira tamne kolutove oko očiju, a istovremeno njeguje osjetljivu kožu okoloočnog područja. L’Oréal Paris True Match Eye-cream In A Concealer posvjetljujući korektor spaja učinke hidratantne kreme i korektora u jednome proizvodu. Proizvod sadrži 0,5 % hijaluronske kiseline, zahvaljujući kojoj će tvoje okoloočno područje (p)biti vidljivo osvježeno. Drogerijska cijena mu je 13,50 eura, a dostupan je i na Notinu po promotivnoj cijeni od 10,80 eura s kodom "makeup". 

 | Autor: pr pr Foto: pr / L’Oréal Paris True Match Eye-cream In A Concealer (13,50 €)

Catrice True Skin

Catrice True Skin tekući prekrivajući korektor pruža koži visoku prekrivenost, osigurava do 18 sati hidratacije i istodobno pouzdano odolijeva vodi i vlazi. Drogerijska cijena mu je 4,30 eura, a na Notinu 3,44 eura. 

 | Autor: pr pr Foto: pr / Catrice True Skin (4,30€)

 

Maybelline Instant Anti Age Eraser

A sada jedan klasik! Maybelline Instant Anti Age Eraser instantno uklanja podočnjake i ublažava natečenost. Lako se nanosi pomoću aplikatora u obliku spužvice te ima laganu teksturu koja ne naglašava bore. Drogerijska cijena mu je 9,50 eura, a na Notinu 7,60 eura. 

 | Autor: pr pr Foto: pr / Maybelline Instant Anti Age Eraser (9,50 €)

NYX Professional Makeup High Definition Studio Photogenic

Kod ovoga korektora volimo to što ujednačava ten, prekriva crvenilo i podočnjake, pritom ostavljajući izuzetno prirodan dojam, a ako nisi sigurna koju nijansu upotrijebiti za korekciju različitih neujednačenosti; plava će ti pomoći korigirati žućkastu boju kože, zelena će ublažiti crvenilo, a žuta će smanjiti tamne podočnjake. Drogerijska cijena mu je 10,00 eura, a na Notinu 8,00 eura.

 | Autor: pr pr NYX Professional Makeup High Definition Studio Photogenic (10,00 €)

Lancôme Effacernes Longue Tenue

Lancôme Effacernes Longue Tenue korektor za područje oko očiju omogućuje trenutno uklanjanje znakova stresa i umora. Lako će ujednačiti ton kože, prekriti podočnjake i smanjiti vidljivost finih bora na minimum. Drogerijska cijena mu je 36,90 eura, a na Notinu je 16 % povoljniji (29,52 eura). 

 | Autor: pr pr Foto: pr / Lancôme Effacernes Longue Tenue (36,90 €)

Možda vas zanima L'Oreal tonirani serum ima vrhunske recenzije - provjerila sam jesu li pohvale na mjestu Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram@desiperkins

Komentari 0