Beauty

5 beauty proizvoda za mlade mame. I žene bez vremena

Ovi fantastični proizvodi uštedjet će vrijeme svim mladim mamama i olakšati im prve mjesece majčinstva

Prvih nekoliko mjeseci nakon što postaneš majka su prekrasni i grozni istovremeno. Jedva se uopće uspiješ otuširati, kamoli promišljeno odjenuti ili staviti make up jer si u konstantnoj stisci s vremenom. Tada je jedino što ti ostaje iskoristiti slobodno vrijeme najbolje što možeš, a kako bi se osjećala kao svoja najbolja verzija, predlažemo proizvode koji će u malo vremena napraviti veliku razliku u tvom izgledu.

1. Micelarna vodica

Ako nosiš make up, sigurno si poljednjih mjeseci više puta zaspala ne skinuvši ga. Kako bi izbjegla ovaj grozan način uništavanja kože, isprobaj micelarnu vodicu, koja ima nježnu ali jaku formulu i skida najotporniji make up - brzo!

2. Eksfolijant s kiselinom

Vjerujemo da sad nemaš vremena za maske i pilinge jednom tjedno i strogo propisano, pa je najbolje nabaviti eksfolijant s kakvom kiselinom (predlažemo glikolnu) koji će licu dati svježinu u roku keks. Upravo to i je ono što ti sada najviše treba, instantni fresh face, koji će koliko toliko sakriti činjenicu da slabo spavaš.

3. BB krema

Ovo je jedini brzinski luksuz vrlo blizak make upu, a da si ga imaš vremena priuštiti. BB kreme daju laganu do srednju prekrivnost i ujednačit će ten i poprilično sakriti nepravilnosti pa ćeš s tom dozom boje u licu djelovati odmornije. Praktična je jer je možeš na cijelo lie nanijeti doslovno prstima!

4. Nude lak za nokte

Ako si jedna od onih koja mora imati sređene nokte, a svi znamo koliko vremena oduzima manikura, dobar je savjet nabaviti nude lak sličan boji tvoje kože, jer kad ga naneseš nokti će izgledati sjajno i njegovano, a sitna oštećenja kad nemaš vremena nanovo nanositi lak neće se jako kužiti.

5. Šampon za suho pranje

Ima li išta praktičnije od ovoga proizvoda? S njim ćeš produžiti dane nepranja kose, ali će izvrsno poslužiti i za styling. Pravi lifesaver za sve žene, ne samo za mlade mame.  | Autor: miss7 miss7

1) Garnier Micellar Cleansing Water Sensitive - 40 kn (Bipa); Alpha-H Liquid Gold with Glycolic Acid - 283 kn (Cultbeauty.com); Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector - 47,90 kn (dm); Lottie London Nail Lacquer "Sand Castle" - 54 kn (Feelunique.com); Batiste Dry Shampoo XXL Volume - 34,90 kn (Bipa)

Photo: miss7

Komentari 0