Beauty

3 trika za ekspresno brzo sušenje kose

Oprati kosu na brzinu, prije posla, izlaska, nakon treninga najmanji je problem. Ali sušenje... Tih dodatnih x minuta dok se kosa osuši je koji puta previše. Kao i izići s mokrom kosom. Dakle...

Nemoj si dopustiti da te to odvrati od pranja kose nakon npr. treninga. Preskakanje šampona može oštetiti tvoju kosu. 
Zar ne bi bilo senzacionalno da postoji brzi način (ili tri!) kako na brzinu možeš osušiti kosu? Dobra vijest je da postoji! I to ne samo feniranje kose vrućim zrakom (koje ozbiljno može oštetiti korijen kose). Niti traži od tebe da na zraku posušiš mokru kosu. 

Postoje tri jednostavna koraka koja je dobro znati prije nego sljedeći puta ideš pod tuš… 

 | Autor: Getty Images Getty Images

UPOTREBLJAVAJ PAPIRNATE RUČNIKE 

Korisno je znati ako želiš brže posušiti kosu: zaboravi na klasični pamučni ručnik. A) pamučna vlakna pregruba su za tvoju kosu, pa kad je trljaš – riskiraš pucanje i oštećenje kose. B) papirnati ručnici dvaput bolje upijaju vodu.  Dakle, uzmi hrpu papira i ignoriraj začuđene poglede te iscijedi višak vode s pomoću papirnatih ručnika. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

PRONAĐI SAVRŠENI PROIZVOD 

Ako već nisi, moraš početi koristiti proizvode za styling kose. Oni su jako važni za brzo sušenje. Isprobaj suhu pjenu za sušenje kose i smanji vrijeme sušenja za pet do sedam minuta. 

Možda vas zanima 7 proljetnih boja za kosu koje ćeš viđati posvuda Rubrika Beauty Beauty

FENIRAJ KOSU 

OK… Ali, trik je da brzo isfeniraš kosu. Ključ je u tome da je pustiš da se 60 posto sama posuši (za to vrijeme se našminkaj, odjeni, obuj…), a potom uključi vrući fen. I budi sigurna da tvoj fen ima najmanje 1800 W, jer inače nema koristi od njega.   

 | Autor: Getty Images Getty Images

Photo: Getty Images
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • daniela77

    Zaradivao sam od $ 28,000 do $ 350,000 mjesecno k0ji rade kod kuce na racunalu kod kuce. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu placu ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.com