Beauty

3 orijentalna parfema koja će ti dati ti dozu tajanstvenosti i priskrbiti brojne komplimente

  • Proljeće je tu, bolje smo volje, a i raspoložene za nešto novo – zašto ne krenuti s novim parfemom?
  • Ako tražiš originalni parfem, orijentalni mirisi svojim aromatičnim notama zrače posebnom senzualnošću
  • A mi smo otkrili 3 egzotična parfema koji će ti zasigurno priskrbiti brojne komplimente

Nisu uvijek velike stvari ono što čini razliku. Čak i naizgled male stvari mogu imati veliki utjecaj. Najbolji primjer je izbor parfema. Naime, svojim mirisom možemo utjecati na cijeli svoj izgled. Na primjer, cvjetne nijanse čine da djelujemo ženstveno i mladoliko, dok svježi i drveni akordi naglašavaju samouvjerenu karizmu. A tu su i orijentalni parfemi koji nam daju egzotičnu i tajanstvenu auru. 

Otkrili smo 3 parfema koja oduševljavaju orijentalnim mirisom 

1. 'Oriental No. 402', Bon Parfumeur

Ova parfemska voda vodi te u egzotičan svijet mirisa. Na prvi miris dominiraju gornje note badema i jabuke, ali kako se parfem stopi s kožom i postane topao, izbijaju srednji tonovi vanilije te baza sandalovine i mošusa. Ova harmonična kompozicija začinjenih, toplih akorda s daškom svježine daje ti egzotičnu karizmu - obasipat će te bezbrojnim komplimentima. Cijena: 110,00 eura. 

 | Autor: PR PR Foto: PR/'Oriental No. 402', Bon Parfumeur

Možda vas zanima Ovaj pristupačni parfem sa sandalovinom miriše poput najluksuznije parfemske čarolije Rubrika Beauty Beauty

2. 'Cinnabar', Estee Lauder

Voćne, svježe nijanse breskve, mandarine i bergamota, kao i cvjetni dodir jasmina, irisa, ruže, ylang-ylanga i klinčića, susreću se s toplim začinskim notama poput cimeta i vanilije te su popraćene toplim drvenim akordima benzoina, mošusa , sandalovie, pačulija, vetivera, ambera, tamjana. Ova kompozicija te vodi na Daleki Istok, a parfem zrači egzotikom, toplinom i mistikom. Savršeno za elegantne prilike – ili za posebne trenutke u svakodnevnom životu. Cijena: 62,30 eura. 

 | Autor: PR PR Foto: PR/'Cinnabar', Estee Lauder

3. 'Mojave Ghost', Byredo

Šume se susreću s cvjetnim komponentama... Ovaj uniseks miris s igrom mošusa, jantara, ljubičice, sandalovine, magnolije, cedra i jantara naglašava tvoju tajanstvenu stranu. Međutim, ova kompozicija ne miriše preteško, nego zrači porcijom svježine. Ova mješavina intenzivnih istočnjačkih nijansi i daška lakoće osobito je privlačna i zasigurno će mnogi primijetiti tvoj senzualan miris. Cijena: 240 eura. 

 | Autor: PR PR Foto: PR/'Mojave Ghost', Byredo

Možda vas zanima Parfemi s vanilijom idu na standby? Miris pistacija je sve popularnija parfemska nota Rubrika Beauty Beauty
Photo: Unsplash / Tamara Bellis

Komentari 0