Beauty

3 olovke za oči i jedna za usne u istom proizvodu? Ova multi olovka košta samo 50 kuna

  • U kolekciji branda MakeUp Revolution pronašle smo multi olovku, koja podsjeća na one iz pernice
  • Multi Liner sadrži četiri nijanse, a od toga su tri olovke za oči, a jedna je namijenjena za iscrtavanje usana
  • Da je šminka nadahnuta školskim priborom in svjedoči i nova kolekcija Sephore i Moschina

Multi olovka, odnosno olovka s mehanizmom koji u sebi sadrži umetke s tintom u nekoliko različitih boja, jedan je od omiljenih školskih rekvizita. Ovaj predmet budi nostalgiju za djetinjstvom - sigurne smo da ovakve kemijske koristila u osnovnoj školi. Brend MakeUp Revolution u svojoj ponudi ima jednu takvu olovku, no ona nije namijenjena za crtanje po papiru već je riječ o kozmetičkom proizvodu. 

Možda vas zanima Ovako ćeš biti mirisna i svježa cijeli dan - čak i kad krenu paklene vrućine Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: MakeUp Revolution MakeUp Revolution

 

Naime, I Heart Revolution Multi Liner je olovka koja u sebi sadrži četiri različite nijanse, a od toga tri nijanse su olovke za oči, a jedna je namijenjena za iscrtavanje usana! Koristi se baš poput prave multi olovke, doslovno pritisneš jedan gumbić iznad  i povučeš prema dolje.Nakon toga okrećeš kemijsku u smjeru strelice nacrtane na pakiranju. Već nakon par okretaja primijetiti ćeš kako se na dnu pojavljuje proizvod. Multi Liner dolazi u dvije verzije: Nude verziju koja sadrži crnu, smeđu, bež i ružičastu te Brights verziju koja sadrži plavu, ljubičastu, mint & srebrnu nijansu. Osim dizajna ovaj proizvod nas je oduševio i odličnom cijenom od 50 kuna. 

 | Autor: miss7 miss7

Kako je šminka nadahnuta školskim potrepštinama u modi svjedoči i nova kolekcija dvaju velikih svjetskih brendova - Sephore i Moschina. Prije dvije godine, Sephora je po prvi puta surađivala s dizajnerom Jeremyem Scottom na prvoj kozmetičkoj zbirci Moschino x Sephora. Polučeni uspjehom te limitirane kolekcije, dva brenda su se odlučila na ponovnu suradnju te nas sve zajedno vratiti u školske klupe. Kolekcija se sastoji od tekućih highlitera i sjajila u obliku markera za iscrtavanja, tuša u obliku crnog flomastera, bijelog laka za nokte u obliku bočice korektora te palete od trideset sjenila dizajniranoj kao Macbook računalo.

 | Autor: sephora sephora

 

 | Autor: miss7/sephora miss7/sephora

Možda vas zanima Sve si isprobala, no kosa ti je i dalje suha, oštećena i tanka? Ovih 6 savjeta bi ti moglo pomoći Rubrika Beauty Beauty

Šminka nije jedina stvar koja je uključena u kolekciju - tu je i nekoliko alata koji pomažu u njezinoj svakodnevnoj primjeni, poput seta kistova u obliku grafičkih olovaka, sredstava za uklanjanje šminke koja izgledaju poput gumica i maske za lice čije pakovanje krasi Moschinov medvjedić. Cijene se kreću od 120 kuna koliko iznosi najjeftiniji artikl, tuš za oči pa sve do 390 kuna kolika je cijena najskupljeg artikla, palete sjenila za oči. 

 

 

 

 | Autor: miss7/sephora miss7/sephora

 

 

Photo: miss7

Komentari 0