Beauty

3 ljetne 'frizure za ured' koje su out i 3 frizure koje savršeno funkcioniraju u poslovnim prilikama

Stalno si u potrazi za jednostavnom frizurom za posao što znači da se može brzo napraviti ujutro, izgleda dobro cijeli dan i prikladna je za svaku priliku ili sastanak? Ne samo da ćemo ti otkriti koje frizure zadovoljavaju sve ove kriterije, nego i koje su od njih trenutačno osobito popularne.

Frizure za ured 2024.: Ove 3 su sada in, ove 3 su out

Evo aktualnih trendova za frizure za ured 2024. godine, koje su također izvrsne za toplo ljetno vrijeme.

In: Statement dodaci za kosu 

Dodaci za kosu posljednjih su godina sve popularniji, posebice zbog svoje praktičnosti. Stoga ne čudi da jedna od naših omiljenih frizura za ured ovog ljeta ona koja ističe dodatke za kosu. Statement komadi sad apsolutno vladaju pod motom „što veće to bolje”, savršeno za sve maksimalistice. Odvažan nakit ne slavi samo veliki povratak ljeti u obliku narukvica, nego trend ne staje ni na kosi. Gumice za kosu i kopče dostupne su u zlatnoj ili srebrnoj boji i stoga apsolutno privlače pažnju - i u uredu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LELET NY (@leletny)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nara (@naraaziza)

Out: traka za glavu

Možda vas zanima Asimetrični bob dobio je trendi apdejt - sad je on "stacked" bob i izgleda ljepše no ikad Rubrika Beauty Beauty

In: Podignuta kosa s velikom 'claw' kopčom  

Tko ne želi skloniti kosu s lica dok ljeti radi? Koliko god raspuštena kosa bila lijepa, na vrućini može biti problem. Najlakše rješenje za to je, naravno, klasična podignuta frizura. Ne samo da izgledu daje profesionalnu notu, nego ostavlja i puno prostora za kreativnost. Bilo da se radi o punđi ili konjskom repu, super zaglađenoj kosi ili s nekoliko slobodnih pramenova - frizura doista traje cijeli dan, a ujutro može i savršeno prikriti i masne korijene. Međutim, ako želiš nešto brzo, a elegantna pletenica ti nije opcija, ovog ljeta nemoj birati messy bun, nego umjesto toga upotrijebi veliku kopču. Ona bez puno truda pretvara jednostavnu frizuru u elegantnu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Gercke (@lenagercke)

Out: Neuredna punđa

In: Polupodignuti rep

Definitivno smo je pronašli: ljetna frizura za 2024. godinu! Zvijezde poput Jennifer Lopez, Due Lipe i Heidi Klum već su obožavateljice ove frizure, s čime se možemo složiti. Govorimo o „polupodignutom konjskom repu“. Na ovaj se način duga kosa može držati pod kontrolom, ali ne mora biti skrivena u punđu. Ova frizura je najbolji kompromis između podignute i raspuštene kose, s pola kose slobodne, a gornjim dijelom vezanim. Visoki polupodignuti rep stvara efekt volumena i daje kosi dimenziju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alyx liu (@alyxliu)

Out: Niski rep

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HJ (@hairdressersjournal)

Možda vas zanima 7 frizura koje nas pomlađuju: kosa ošišana na ovaj način u trenu briše godine s lica Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @ximenamoral

Komentari 0