Beauty
Rep za jesen 2024.

3 frizure s repom koje su 'in' ove jeseni i 3 repa koja sve manje nosimo

  • Imaš dugu kosu i tražiš inspiraciju za svoju sljedeću "ne da mi se oprati kosu" frizuru? 
  • Rep je uvijek u trendu i dobro rješenje ne samo kad kosa nije najčišća nego i kad nam dosadi frizura s raspuštenom kosom
  • No, ima repova i repova... Evo koje varijante frizura s repom su 'in' za jesen, a koje su 'out'

Kako se uvijek iznova pokazuje, frizura ne mora biti najsloženija ili najkompliciranija kako bi bila u trendu. Klasični, brzi rep funkcionira uvijek i u svako godišnje doba. No, nije svaki rep isti – naprotiv! U jesen 2024., klasična frizura ponovno će biti interpretirana uz uzbudljive trendove i sjajne stilske varijante.

Trendi frizure s repom za jesen 2024. godine

Out: rep s gumicama

In: rep s prstenom za kosu

Više je više! To je moto kada su u pitanju repovi u jesen 2024. godine. To znači i više dodataka za kosu. Stoga je važno biti kreativan s repom. Ipak, jedan nas se dodatak posebno dojmio: prsten ili manžeta na rep. Umjesto mašni ili kopči za kosu, upečatljivi zlatni ili srebrni prstenovi sada su in. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LELET NY (@leletny)

Možda vas zanima Paula Sikirić iznenadila je obožavatelje novom, neočekivanom frizurom. Otkud sad duga kosa?! Rubrika Beauty Beauty

Out: super zaglađeni rep

In: neuredan, „messy“ rep

Ne brini, zaglađeni konjski rep neće nestati sa scene, ali u jesen 2024. gel za kosu može izostati. Dok prije rep nije mogao biti dovoljno čvrst i zategnut, vrijeme je da kosa ponovno malo diše jer se sada može opušteno vezati, a da pritom ne mora biti savršena. Savjet: dva pramena koja padaju preko lica daju dodatnu dozu ležernosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena (@lenameyerlandrut)

Out: bubble rep

In: pleteni rep 

Komplicirane frizure s pletenicama vrlo su lijepe, ali oduzimaju puno vremena za kreiranje. Ali, ne mora biti tako, jer će i pleteni rep poslužiti. Savršeno je što je ponovno moderan. Bez obzira radi li se o visokom ili niskom repu, pletenicu uvijek možeš isplesti, čak i uz gotovo bilo koju duljinu i strukturu kose. Ni ovdje rep ne mora biti super uredan već opušten.

Možda vas zanima Jedan trend pramenova zabilježio je porast pretraživanja od 200 % na Pinterestu! Rubrika Beauty Beauty
Photo: L'Oréal Paris

Komentari 0