Beauty

3 smeđe, 1 plava i 1 crvena - ove nijanse najpoželjnije su boje kose za jesen

  • Jesenski mjeseci savršeni su za eskperimentiranje s novom bojom kose
  • Mjeseci izlaganja kloru, suncu i moru uvijek ostave traga na našoj kosi, a ništa joj ne vrati život i sjaj kao malo nove boje
  • Baš kao što u prirodi boje ujesen postaju toplije i zemljanije, narednim će mjesecima vladati bogati topli tonovi poput zlatnih, bakrenih, čokoladnih i karamelastih

Ogromnu želju za osvježenjem izgleda redovito osjećamo dvaput godišnje - usred novogodišnjih praznika i nakon ljeta provedenog na suncu, a ako se nas pita, jesen i zima najbolji su mogući mjeseci za eksperimentiranje s novim bojama kose. Ima nešto u hladnijem, oštrom zraku što nas uvijek oraspoloži za nove početke, pa ne samo da odjednom mijenjamo garderobu, već i svoju beauty rutinu. I  ne samo to, nego naša kosa vjerojatno nikada ne treba toliko ljubavi i pažnje kao kada ljeto završi.

Mjeseci izlaganja kloru, suncu i moru uvijek ostave traga na našoj kosi, a ništa joj ne vrati život i sjaj kao malo nove boje. Odabrati savršenu nijansu, pogotovo želimo li drugačiju od one koju smo dotad imali, nije nimalo lak zadatak, no zato su tu trendovi kao uvijek dobrodošle smjernice.

Možda vas zanima 5 frizura koje će biti hit za jesen 2024. - spremne smo za odlazak frizeru! Rubrika Beauty Beauty

Baš kao što u prirodi boje ujesen postaju toplije i zemljanije, narednim će mjesecima vladati bogati topli tonovi poput zlatnih, bakrenih, čokoladnih i karamelastih, a znamo i kojih će pet boja biti apsolutne vladarice ove jeseni!

Espresso smeđa

 | Autor: Instagam Instagam Foto: Instagram @salome.mory

Espresso smeđa jedna je od najpopularnijih boja ove jeseni. Hladna nijansa ne samo da izgleda vrlo chic, već i bogata boja izgleda super sjajno, a zbog čega kosa izgleda maksimalno zdravo. Za one koji nisu spremni na bojanje, dostupno je mnoštvo polutrajnih maski za kosu i preljeva koji će divno osvježiti boju bez obveze redovitih odlazaka frizeru. 

Karamela smeđa

 | Autor: Instagam Instagam Foto: Instagram @nnennaechem

Ako tamna nijansa nije za tebe, topli karamelasti tonovi izvrsna su alternativa uz koju ćeš dodati dimenziju svojoj kosi. Potpuno topli tonovi u nijansama čokolade, karamele i zlata kosi će dati reflektirajući i mladenački sjaj, bilo da želiš obojati cijelu kosu ili je samo prošarati pramenovima.

Suncokret plava

 | Autor: Instagam Instagam Foto: Instagram @sabinasocol

Intenzivna plava nijansa poznata kao suncokret plava postala je jedna od popularnijih opcija još s početkom ljeta i čini se da nas neće samo tako napustiti. Ovo je ona najtoplija plava nijansa, na karti boje smještena tik do bakrene, koja odlično pomaže kosi da izgleda zdravije i sjaji na svjetlu te daje osjećaj mladolikosti.

Terracopper

 | Autor: Instagam Instagam Foto: Instagram @laurennicolefk

Bogata i intenzivna nijansa terakote bakrena je nijansa koja je nešto izražajnija od prirodne crvene kose, a jednako će predivno izgledati na cijeloj kosi, u gustim pramenovima ili pak samo na njihovim vrhovima, bojana balayage tehnikom.

Kesten smeđa

 | Autor: Instagam Instagam Foto: Instagram @anaasmood

Ova boja vrlo je chic opcija kao stvorena za sve one koji se ne mogu odlučiti sviđaju li im se više smeđi ili bakreni tonovi. Bilo da je nanosimo po cijeloj kosi ili samo na pramenove, dodat će taman pravu dozu topline smeđoj kosi.

Možda vas zanima Paula Sikirić iznenadila je obožavatelje novom, neočekivanom frizurom. Otkud sad duga kosa?! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram@salome.mory

Komentari 0