Beauty

11 zvijezda otkrilo je svoje, ponekad čudne trikove za savršene obrve, blistavu kožu, pune usne...

  • Svi mi imamo svoje trikove kad je riječ o šminki, njezi kože i općenito beauty rutini 
  • Naravno, i zvijezde imaju neke svoje trikove ili 'tajne' koje koriste, ne bave se njihovim izgledom samo visažisti
  • Evo što imaju za reći Margot Robbie, Victoria Beckham, Giselle Bündchen, Meghan Markle...

Jedno nas uvijek zanima: kako lijepi i slavni doista postaju toliko lijepi i takvi ostaju! Koje su njihove tajne? Malo smo istražile i pronašle neke beauty trikove svjetskih zvijezda, čak i neke pomalo neobične. 

Margot Robbie trik za kosu koja uvijek lijepo izgleda

Uz brojne obveze koje Margot Robbie ima u svojoj glumačkoj svakodnevici, ponekad joj ponestane vremena za pranje kose. Glumica je sada otkrila kako uvijek osigurava lijepu kosu unatoč manjku vremena: suhi šampon, po mogućnosti onaj iz drogerije. To kosi daje čvrstoću i volumen.

Anne Hathaway trik za punije usne

Svojoj ljepoti Anne Hathaway pomaže i s malim trikovima. Kad joj usne izgledaju tanke i slabe, ona ima ultimativni trik. Sve što ti treba je ukosnica. Njome nježno masira gornju usnu oko 30 sekundi. To potiče cirkulaciju krvi i stvara veću punoću, otkriva Anne.

Claudia Schiffer i trik za sveukupno dobar izgled

Claudia Schiffer proslavila se kao međunarodni top model, a pošle godine vratila se na modnu pistu na Versaceovoj reviji. Ono što upada u oči jest da Claudia Schiffer sa svoje 53 godine izgleda jednostavno fenomenalno. Nedavno je otkrila svoju apsolutnu beauty tajnu. Trenutačno koristi infracrvenu deku za detoksikaciju svog tijela kroz znoj. „Zbog toga se osjećam dobro, a kada se osjećam dobro, mislim da i dobro izgledam“, otkrila je manekenka u intervjuu.

Hailey Bieber i trik za sjaj na licu

Ona ima savršen sjaj: Hailey Bieber, supruga Justina Biebera, poznata je po svojoj blistavoj, lijepoj koži. Nedavno je otkrila svoj trik: nakon nanošenja podloge, spužvicom nanosi hidratantnu kremu na obraze. To povećava vlažnosti s efektom sjaja.

Meghan Markle i trik za prirodno naglašene usne

Ono što vojvotkinja Meghan Markle odjene bit će trendi! Isto vrijedi i za kozmetičke proizvode koje koristi. Vojvotkinja zna što joj pristaje i stoga uvijek koristi iste proizvode. Posebno voli ruž za usne. Kako bi naglasila svoju prirodnu boju usana, koristi ruž s blagim smeđim podtonom.

Kaia Gerber i trik za blistavi ten

Tajna kože modela Kaie Gerber? Ova 19-godišnjakinja se kune u piling, piling i još jednom piling. Otkrila je nedavno da zbog toga njena koža tako blista. Za to koristi klasični tekući piling s BHA (beta hidroksilna kiselina). Naime, kemijski pilinzi vrlo nježno i temeljito uklanjaju mrtve stanice kože. Kaia ima vrlo osjetljivu kožu i ovo je nježniji način da učini nešto dobro za svoju kožu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Možda vas zanima Smiju li se retinol i niacinamid koristiti zajedno? Dermatolozi su otkrili sve što moramo znati Rubrika Beauty Beauty

Rosie Huntington-Whiteley i trik za zdravu kosu

Rosie Huntington-Whiteley pere svoju zavidnu plavu kosu jednom tjedno pilingom za dubinsko čišćenje. Time se vlasište intenzivno čisti i oslobađa od kemikalija. 

Mirande Kerr i trik z savršene obrve

Bivša manekenka Victoria's Secreta ima besprijekorno lice, ali ipak treba malu pomoć makeupa. Budući da je manekenka svijetli tip, njezine obrve nažalost nisu bujne kako bi željela. Kao profesionalka, Miranda zna kako si pomoći i koristi olovku za obrve otprilike dvije nijanse tamniju od prirodne boje svoje kose, kako bi popunila praznine u obrvama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda Kerr (@mirandakerr)

Heidi Klum i trik za čistu, hidratiziranu kožu

U 51. godini top model redovito impresionira svojom besprijekornom kožom. U intervjuu za Today Show, Heidi Klum otkrila je koji proizvod koristi za hidrataciju svoje kože. Obožava gel kreme. Prilično su lagane. „Preteške kreme često mi začepe pore i dovedu do prištića“, objašnjava Heidi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Giselle Bündchen i tajna meke i zdrave kože

Top model Giselle Bündchen otkrila je tajnu: „Uvijek skidam makeup kokosovim uljem jer je to najlakši način da skinem sve ostatke. Stavljam ga na cijelo lice i uklonim ga jastučićem od vate i isperem lice mlakom vodom. Prije nego što ponovno nanesem šminku, kožu navlažim intenzivnom hidratantnom kremom. To je moja tajna kako je učiniti zdravijom i mekšom."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Victorija Beckham i trik kako povećati oči

Izgledati svježe i budno i to u tren oka – modna dizajnerica Victoria Beckham zna rješenje! A njezin trik traje manje od pet sekundi. Kako bi joj oči izgledale veće, Victoria Beckham koristi bijelu olovku za oči. Nanosi je duž donje vodene linije oka. Ispod povlači tanku liniju smeđeg sjenila i nanosi boju na donje trepavice. I to je to! Mali savjet: obavezno koristi vodootporne proizvode!

Možda vas zanima Ovu maglicu za lice, eliksir mladosti, beauty entuzijastice posvuda nose sa sobom čim temperature porastu Rubrika Beauty Beauty
Photo: Profimedia

Komentari 0