Beauty

Ovu maglicu za lice, eliksir mladosti, beauty entuzijastice posvuda nose sa sobom čim temperature porastu

Postoji jedan proizvod koji je konstanta u brojnim beauty rutinama, a pogotovo tijekom ljeta. To su maglice za lice koje ne nude samo osvježenje nego i brojne druge dobrobiti za kožu. Jedna maglica se tu posebno ističe, a to je Caudalie Beauty Elixir. S obzirom na to da ju tako široko koriste neke od najutjecajnijih žena u beauty industriji, samo je ispravno pretpostaviti da je vrijedna svakog centa.

Možda vas zanima Što zapravo znači kada na tvojoj SPF kremi za zaštitu od sunca piše PA++++? Istražili smo... Rubrika Beauty Beauty

Caudalie Beauty Elixir - eliksir mladosti

Inspiriran "eliksirom mladosti" kojeg je još u 16. stoljeću koristila mađarska kraljica, Caudalie Beauty Elixir formuliran je kao višenamjenska formula koja trenutno daje sjaj i onaj “plumpy” izgled koži koja je mekana i puna poput jastuka. U biti, to je maglica za lice kreirana od mnoštva sastojaka bogatih antioksidansima koji su osmišljeni za povećanje hidratacije, postizanje vidljivo glatkije kože te umirivanje dok istovremeno smanjuje vidljivost pora. Može se nanositi ispod, ali i preko šminke za trenutnu hidrataciju. Mathilde Thomas htjela je reinterpretirati infuziju biljaka za kožu po uzoru na onu koju su koristili članovi kraljevske obitelji i tako je još 1997. godine nastao Beauty Elixir koji danas koriste i preporučuju vizažisti i slavne dame diljem svijeta (Rosie Huntington-Whiteley je samo jedna od njih!).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cult Beauty (@cultbeauty)

Možda vas zanima U Hrvatsku je stigao novi 14-dnevni tretman lica protiv mrlja za ujednačen i sjajan ten Rubrika Beauty Beauty

Kako sve možeš koristiti Caudalie Beauty Elixir?

Ova maglica za lice proslavila se zahvaljujući njezinoj jednostavnosti. Potrebno je samo zatvoriti oči i poprskati po cijeloj koži u bilo koje doba dana. Brend opisuje cijeli niz različitih načina korištenja proizvoda. Može se nanositi na očišćenu kožu ujutro kao tonik i kao pomoć u kreiranju savršene podloge za nanošenje šminke. Može se koristiti nakon šminkanja kao učinkovit sprej za fiksiranje makeupa ili tijekom dana za osvježenje dosadnog ili umornog tena te za brzo osvježavanje šminke.

Uz to, može se nanijeti na očišćenu kožu prije spavanja, za pročišćavanje. Preporučuje se koristiti i tijekom leta u avionu, nakon vježbanja ili dok smo u pokretu kako bismo se osvježili i revitalizirali. Može se koristiti i izravno iz hladnjaka za ultimativni osjećaj hlađenja tijekom ljeta.

Možda vas zanima Ova 8-u-1 CC krema protiv crvenila iz dm-a je kao stvorena za ljeto (košta manje od 7 eura!) Rubrika Beauty Beauty

Ova kultna maglica sadrži 100 % prirodne sastojke

Caudalie Beauty Elixir je 100 % prirodna maglica za njegu kože koja je prikladna za sve tipove kože. S lakoćom će poboljšati stanje i izgled cjelokupnog tena. Ključni sastojci u ovoj maglici su zeleno grožđe koje hidratizira i pojačava sjaj, eterično ulje ruže koje također hidratizira i pojačava sjaj, te eterično ulje ružmarina koje je bogato hlapivim uljima, flavonoidima i fenolnim kiselinama.

Tekstura je lagana i nemasna, upija se u kožu gotovo trenutno, čak i nakon raspršivanja velike doze. Ova maglica uistinu hladi i smiruje crvenilo, poboljšavajući teksturu i ton kože za nekoliko minuta. Također, ova formulacija stvarno smanjuje vidljivost pora, a sadrži i organski balzam od mente koji stvara pravi osjećaj svježine. A što se tiče mirisa? To je opojna mješavina zelenog grožđa, cvijeta naranče i hranjivih ulja koja pomažu u kreiranja osjećaja potpunog zena, kao da si u toplicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amara Zoe ♡ (@soglowyzoe)

Omiljena od strane slavnih osoba i beauty entuzijastica s dobrim razlogom - ovu maglicu možeš smatrati klasikom koji ne komplicira previše. Jedan špric pršti od učinkovitih sastojaka za uljepšavanje kože koji umiruju, hlade i smiruju. Ako ju i ti poželiš ubaciti u svoju torbicu kako bi imala dozu osvježenja tijekom dana i u hodu, možeš ju kupiti ovdje. Cijena ove maglice je 14,64 eura.

Možda vas zanima Balea je lansirala novi serum za područje oko očiju - riješi se podočnjaka za samo 4,95 eura! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @allaboutyourglow

Komentari 0