Beauty

11 žena otkriva kako se pripremaju za seks

Postoji beauty rutina za sve, pa tako i za seks. 11 žena otvoreno je progovorilo o tome kako se one dotjeruju za seks - a rezultat je zanimljiv

Ajmo malo pričati o seksu! Doduše, ne zanima nas baš što točno radite u krevetu - ali nas zanima kako se pripremate za njega. Beauty rituali su nešto što svi imamo, bilo da ih se držimo ujutro, prije posla, na poslu ili prije spavanja, pa nije čudo da imamo potrebu razviti i čitavi set beauty rituala prije seksa. Upravo o tome nam je progovorilo 11 žena čije navike idu od onih uobičajenih do onih prilično neočekivanih. 

Možda vas zanima U životu imamo samo 3 ljubavi - i to pazi koje! Rubrika Love&Sex Love&Sex

1. Piling

"Uvijek napravim piling  na bikini zoni tako da nemam ružne urasle dlačice, ali i da mi je koža ekstra glatka ako dođe do oralnog seksa."

2. Make up

"Muž i ja se seksamo više od 8 godina, ali svejedno želimo izgledati lijepo jedno za drugo. Uvijek piškim prije seksa, ali i poslije seksa, pa dok sam u kupaonici najčešće brzinski popravim make up. Nisam ni sigurna primijeti li to on, ali se zbog toga osjećam ljepše i više seksi, a to znam da primjećuje!"

3. Maskara

"Trudim se imati maskaru dok se seksam. Znam da zvuči čudno, ali s obzirom na to da se tijekom seksa događa puno kontakta očima, to mi se čini kao dobra ideja. Naravno, obavezno se radi o vodootpornoj maskari - zbog znoja."

4. Dlake na bradavicama

"U ovom stadiju života, moj beauty ritual prije seksa se odnosi na to da uspješno skinem svu hranu s lica, ali dok sam bila single išla bih toliko daleko da sam čupkala dlačice s bradavica. Uz to, smokey eye je odličan make up ako ideš kod nekoga, jer sljedeće jutro izgleda još bolje kad se sve malo razmaže."

5. Voda

"Pijem hrpu vode tik prije seksa. Nema ništa gore od pokušaja ljubljenja ili oralnog seksa sa suhim ustima."

6. Dlačice

"Kad znam da ću se seksati, u tušu potežem stidne dlačice tako da ako ijedna treba ispasti, bolje ispadne u kadu, nego da je on pronađe u ustima."

7. Kosa

"Prije seksa stojim nekoliko sekundi ispred ogledala i snažno zamahujem kosom. To mi daje instant volumen i malo prirodnog rumenila!"

8. Donje rublje

"Mislim da je zabavno spajati gaćice i grudnjake. Oni ne ostaju dugo na meni, ali me čine seksi i daju osjećaj da imam kontrolu."

9. Parfem

"Nema ništa krivo u stavljanju malo parfema na obline stražnjice. Nikad ne znaš kamo će te noć odvesti..."

10. Tuširanje

"Uvijek ću se istuširati, jer mislim da je to jako pristojno. Također, brijem bedra da ne budu bockava."

Možda vas zanima Istraživanje: Muškarcima koji žele imati djecu se manje seksa?! Rubrika Love&Sex Love&Sex

11. Stopala

"Ako mi se čini da bih se kasnije mogla seksati s dečkom i imam malo vremena pri ruci, obrijat ću sve dijelove tijela kao i inače, malo se više posvetiti bikini zoni i popraviti pedikuru. Ako nemam vremena, onda ću samo oprati noge, jer često nosim klompe bez čarapa - i to može biti gadno."

Photo: Pinterest/AlbionFit

Komentari 0