Beauty

11 proljetnih parfema koji mirišu na svježinu, cvijeće i voće i hit su ove godine

  • U proljeće 2024. protjerat ćemo teške, drvenaste mirise natrag u svoje ormare
  • Umjesto njih stavljamo laganije, svježe voćne i cvjetne mirise
  • Ovih 11 parfema garantirano će ti mirisom dočarati proljeće i tu novu lakoću življenja

Konačno je vrijeme da tamne i teške zimske parfeme zamijenimo laganijima. Sada biramo svježije i nježnije parfeme koji odišu senzualnošću i ženstvenošću. Proljetni parfemi su lagani, često cvjetni, a njihov miris svejedno traje cijeli dan. Međutim, među ovim parfemima naći će se nešto za svaki ukus, ali ni jedan parfem neće “napasti“ naš nos kao što to zna biti s jakim zimskim parfemima.

Daisy Wild, Marc Jabobs

Dočekaj ljeto s novim proljetnim mirisom Daisy Wild od Marc Jacobsa. Jasmin, vetiver i note cvijeta banane hvataju neodoljivu esenciju prirode, a njihov miris podsjeća na svježi buket poljskog cvijeća. Cijena: 98,40 eura. 

 | Autor: Pr Pr Foto: PR/Daisy Wild, Marc Jabobs

Sunlit Cherimoya

Jo Malone Sunlit Cherimoya bilježi osjećaj savršenog proljetnog dana, s notama slatkog voća cherimoya popraćenog svježinom sočne kruške. Topla smola copaibe i slatka zavodljivost zrna tonke stvaraju veselu vedrinu. Miris je idealan za svakoga tko žudi za iskričavim, ali dubokim iskustvom. Cijena: 102,00 eura. 

 | Autor: Pr Pr Foto: PR/Sunlit Cherimoya

Cedrus by Chloe

Cedrus by Chloé je miris koji hvata cvjetnu prirodu u svakoj kapljici - poput šetnje kroz cvjetnu livadu. Ovaj parfem spaja balzamične esencije kako bi stvorio eho prirode. Njegove tople i mošusne nijanse daju mirisu dodatni osvježavajući karakter. Cijena: 142,81 eura. 

 | Autor: Pr Pr Foto: PR/Cedrus by Chloe

4711 Remix

Uz oštre, svježe gornje note limuna, pitaje i lubenice, možeš uhvatiti svježinu i optimizam proljeća s novim parfemom 4711 Remix Green Oasis. Dok baza od sandalovine i mošusa daje toplinu i dubinu, akordi magnolije, gardenije i šljive bude želju za odmorom. Cijena: 18,99 eura. 

 | Autor: PR PR Foto: PR/4711 Remix

Eau Extraordinaire

Doživi iskustvo mirisa s Clarinsovim Eau Extraordinaire parfemom koji njeguje kožu i osnažuje osjetila. Parfem, kreiran od 95 posto prirodnih sastojaka, spaja cvjetno-voćne arome s njegujućim moćima eteričnih ulja i biljnih ekstrakata. Slatki izvor blagostanja za svaki dan. Cijena: 54,00 eura. 

 | Autor: Pr Pr Eau ExtraordinaireFoto: PR/Eau Extraordinaire

Summer 69

Ženstveno, cvjetno, a opet tajanstveno: Summer 69 od Gasa Bijouxa. Tradicionalna tvrtka danas je međunarodno poznata te, osim nakita, stvara i jedinstvene mirise inspirirane putovanjima diljem svijeta. Cijena: 85,00 eura. 

 | Autor: Pr Pr Foto: PR/Summer 69

Georgeus 

Georgeous Michaela Korsa je buket cvijeća u boci. Ono što je posebno: cvjetni miris miješa se s daškom duhana i snažnim drvenim akcentima. Cijena: 80,80 eura. 

 | Autor: Pr Pr Foto: PR/Georgeous Michaela Korsa

 

Možda vas zanima Zaljubili smo se u španjolske niche parfeme Botanicae: U bočicama su uhvaćeni mirisi inspirirani putovanjima Rubrika Beauty Beauty

Very Good Girl

Very Good Girl od Caroline Herrerae je voćni cvjetni miris. Aromatično putovanje započinje pikantnim ribizom i egzotičnim ličijem koji se susreću s ružom i vanilijom. Cijena: 132,09 eura. 

 | Autor: Pr Pr Foto: PR/Very Good Girl od Caroline Herrerae

Sunshine

Sunshine MICHALSKY BERLIN savršen je svakodnevni miris za sve koji vole cvjetne, tople i nježne mirise. Miriše na sunce na tvojoj koži! Cijena: 10,99 eura. 

 | Autor: Pr Pr Foto: PR/Sunshine MICHALSKY BERLIN

Be Extra Delicious

Miris Be Extra Delicious iz DKNY-ja spaja voćnu svježinu sa slatkim notama. Ovdje se susreću kruška i gardenija s karamelom. Zvuči kao da odmah vrijedi popiti parfem. Nažalost, to nije moguće, ali barem ga možeš nositi na svojoj koži! Cijena: 42,09 eura. 

 | Autor: Pr Pr Foto: PR/ Be Extra Delicious iz DKNY-ja

White Tea

Mirisi u liniji White Tea Elizabeth Arden apsolutni su klasici. Ovo proljeće očarala nas je varijanta Mandarin Blossom. Ovaj eau de toilette je svjež, voćni i citrusni - kao što ime sugerira. Cijena: 22,40 eura. 

 | Autor: Pr Pr Foto: PR/White Tea Elizabeth Arden

Možda vas zanima Ludi smo za Tom Ford parfemima, a sada smo pronašli 5 mirisa koji su im veoma slični Rubrika Beauty Beauty
Photo: Marc Jacobs

Komentari 0