Beauty

Ludi smo za Tom Ford parfemima, a sada smo pronašli 5 mirisa koji su im veoma slični

Kada bismo morali odabrati samo jedan brend parfema koji bismo nosili do kraja života, vrlo vjerojatno bi bila riječ Tom Ford parfemima. Njihovi mirisi su zanimljivi, intenzivni i ostaju na koži danima poslije. Ipak, ono što nas koči da ih kupimo baš sve, jest njihova cijena. S obzirom na to koliko su Tom Ford parfemi popularni, ne čudi nas da na tržištu postoje brojne kopije mirisa. Jedno je mjesto na internetu na kojem ćemo pronaći sve što želimo, a to je TikTok, tako da nam je isti veoma pomogao kada je u pitanju traženje zamjena za Tom Ford parfeme. 

 

@sarahzena POV : You found the perfect Dupe for Tom Ford Lost Cherry ♥️ #perfumedupe #zaraperfume #parfumdupe #lostcherrytomford #cherrysmoothie #zarahaul #zaraperfumelover #dupes #perfumetiktok #perfumetok #fyp #viralvideo #trending ♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) - SUNNY HOOD STUDIO

 

Prema TikToku mnoštvo je parfema na tržištu koji mirišu (gotovo) jednako poput popularnih parfema Toma Forda kao što su Lost Cherry, Black Orchid i Tobacco Vanille. Iako, naravno, nemaju u potpunosti jednake mirise ili postojanost, ovi parfemi će svejedno dati lijepi miris, a sigurni smo da će vam osigurati i pokoji kompliment. Velika prednost ovih parfema je i to, što je svaki od njih jeftiniji od 50 eura, a odlično će se uklopiti u tvoju beauty rutinu tijekom toplijih dana koji su pred nama. 

Tom Ford Vanilla Sex parfem Možda vas zanima Opojni miris vanilije parfem 'Vanilla Sex' Toma Forda učinio je velikim hitom. Na što asocira njegovo ime Rubrika Beauty Beauty

Ako voliš Tom Ford Tobacco Vanille...

Oil Perfumery Impression of Tom Ford - Tobacco Vanille je parfem koji ćeš voljeti ako si obožavateljica originalne verzije. Ovo ulje dolazi u maloj roller bočici koju možeš nositi svugdje sa sobom. 

Foto: Promo | Autor: promo promo Foto: Promo, Tobacco Vanillie OilPerfumery (15 eura)

Ako voliš Black Orchid...

Oud 24 hours je arapski parfem, a kao takav u posljednje vrijeme je bio veoma popularan na TikToku. Ovaj parfem ima mješavinu mandarina, jantar i tamnečokolade. Božanstveno.

Foto: Amazon, Oud 24 hours (25 eura) | Autor: Amazon Amazon Foto: Amazon, Oud 24 hours (25 eura)

Ako voliš Vanilla Sex...

PHLUR Vanilla Skin Hair & Body Fragrance Mist odlikuje kremasti i začinjeni miris vanilije te note ružičastog papra i šećera pomiješane sa sandalovinom.

Foto: Sephora, PHLUR Vanilla Skin Hair & Body Fragrance Mist (35 eura) | Autor: sephora sephora Foto: Sephora, PHLUR Vanilla Skin Hair & Body Fragrance Mist (35 eura)

Ako voliš Lost Cherry...

Dossier's Ambery Cherry je parfem koji će oduševiti sve djevojke koje vole mirise trešnje i začina. Gotovo smo sigurni da je Tom Ford bio inspiracija za stvaranje ovog mirisa. 

Foto: Amazon, Dossier's Ambery Cherry (50 eura) | Autor: Amazon Amazon Foto: Amazon, Dossier's Ambery Cherry (50 eura) Još jedan Lost Cherry dupe...

Fine'ry Not Another Cherry parfem je postao viralan na Tiktoku jer korisnici tvrde da je jednak kao Lost Cherry. Miriše na višnju i ružu, ali se zatim pretvara u drvenaste mirise, a traje dugo na koži. 

Foto: Amazon, Fine'ry Not Another Cherry (45 eura) | Autor: Amazon Amazon Foto: Amazon, Fine'ry Not Another Cherry (45 eura)

Možda vas zanima Omiljeni Tom Ford 'gurmanski' parfem vratio se u novom, boljem ruhu: kava i začini čine neodoljivu toplu kombinaciju Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: Instagram @tomfordbeauty

Komentari 0