Beauty

10 znakova da vam je potrebna nova frizura

Ako se prepoznate bar u polovici ovih znakova, vašoj kosi hitno je potrebna promjena!

Frizura igra veliku ulogu u kreiranju vašeg looka, a ako je pogrešna, onda sve izgleda neskladno. Otkrivamo 10 znakova koji ukazuju kako je krajnje vrijeme za promjenu, a to obavezno učinite prepoznate li se u polovici od njih. Rezultat će biti novi i svježiji look, koji će vam donijeti komplimente:

1. Promijenili ste stil odijevanja, ali ne i frizuru.

Promjena stila odijevanja je savršeni izgovor za promjenu frizure. Tako ćete promijeniti kompletan izgled. Čak i ako ste nedavno smršavjeli, ne bi bilo loše da odaberete i novu frizuru koja će više istaknuti vaše lice.

2. Stalno nosite rep.

Kad više ne znate što učiniti s kosom, najlakše ju je zavezati u rep. Ali, to nije rješenje, već znak da vam treba nova frizura!

3. Kosa nema volumena

Na vrhu glave kosa vam je spljoštena, sa strane vam strši i ne možete je oblikovati onako kako želite. Ako vam je frizura loša i nakon pokušaja oblikovanja fenom, viklerima ili četkom, trebali biste ju skratiti.

4. Pramenovi su istaknutiji od prirodne boje kose

Ovo je znak da imate previše pramenova. Taj problem možete lako riješiti suzdržavajući se od stavljanja novih bar tri mjeseca.

 | Autor: Getty Images Getty Images

5. Kosa vam je suha

Ponekad je jedini način za rješavanje problema sa suhom kosom šišanje. Uz to osigurajte kosi dodatan izvor vlage uz pravilnu njegu kako bi bila mekša i manje sklona pucanju.

6. Već dugo niste dobili kompliment 

Ne pamtite kad vam je netko posljednji put pohvalio frizuru? Vrijeme je da se zapitate kad ste ju uopće posljednji put promijenili.

7. Boje kose i kože vam se poklapaju

Ako su vam boje kože i kose postale previše slične, bilo bi dobro da uz malo boje za kosu dodate svom izgledu novu dimenziju.

8. Prijatelji iz srednje škole vas uvjeravaju da se uopće niste promijenili

Mislite da je ovo kompliment? Razmislite još jednom. Promijenite imidž s novom frizurom. Uzmite časopise ili surfajte internetom i tražite dok ne pronađete onu koja vam se najviše sviđa ili zatražite preporuke od svog frizera.

 | Autor: Getty Images Getty Images

9. Treba vam više od 20 minuta za namještanje frizure

Ako vam treba puno vremena za sređivanje kose, frizura vam očito ne odgovara. Uz pomoć frizera brzo ćete riješiti ovaj problem.

10. Frizer bi vas mogao ošišati zatvorenih očiju

Svaki put kada posjetite frizerski salon kažete: "Kao i prošli put"? Zašto ne biste promijenili frizuru ili možda frizera?

Photo: Getty Images

Komentari 0