Beauty

10 novih parfema koji će nas uvesti u mirisnu jesen i zimu

  • Ako želiš nešto na brzinu promijeniti, novi parfem je najbolji način da stvoriš potpuno drugačiju auru
  • S promjenom godišnjeg doba i s hladnijim vremenom uglavnom mijenjamo garderobu, ali mnogi mijenjanju i parfem 
  • A budući da su mirisi vrlo čvrsto povezani s našim sjećanjima, ima smisla mijenjati ih te označiti početak jeseni (koja je, iskreno, jedno od najčarobnijih doba godine)

Općenito, parfemske kuće imaju tendenciju predstaviti svoje nove mirise u dva razdoblja u godini: početak sezone proljeće/ljeto (oko travnja) i početak sezone jeseni/zime (oko rujna), tako da je savršeno pravo vrijeme za nabavu novog parfema. 

Ne moraš se nužno oslanjati na tradicionalne jesenske mirise, umjesto toga slobodno možeš eksperimentirati, a možda čak pronaći i svoj novi prepoznatljivi miris. Bilo da se radi o poklonu samoj sebi ili za sestru, prijateljicu, mamu postoji puno novih parfema za odabir. A mi smo odabrali 10 vjerojatno najintrigantnijih… 

Kako odabrati idealan miris za sebe Možda vas zanima Kako pronaći "svoj parfem", miris koji će biti prepoznatljivi dio nas? Evo vodiča u 5 koraka Rubrika Beauty Beauty

U nastavku pronađi svoj novi parfem za 2022. godinu

Mugler Alien Goddess Eau de Parfum 

Alien Goddess doživio je bogato ažuriranje s dodatnim toplim notama vanilije i kašmira. Ovaj parfem djeluje tako da donosi vibru osunčane tople kože za kraj ljeta, ali također i udobnost i smirenost pred jesen. Mirisna nota jasmina također je pojačana i to dodavanjem čaja od jasmina. Cijena: 439 kn (30 ml)

 | Autor: lookfantastic.com lookfantastic.com Cijena: 439 kn (30 ml)

YSL Libre Le Parfum

Ovo je zločesta mlađa sestra OG Librea, ali sada je aromatična. Cvijet šafrana glavni je dio mirisa, s notom ubranom direktno iz marokanskog vrta Ourika. Ali, ostaje fini šapat lavande i cvijeta naranče. Baza jantara, vanilije, meda i vetivera stvaraju predivnu paletu za ugodne jesenske dane. Seksi, a opet nekako smirujući mirisCijena: 444,00 kn (30 ml)

 | Autor: lookfantastic lookfantastic Cijena: 444,00 kn (30 ml)

Dior J'Adore Parfum d'Eau

Ovaj prekrasan miris mogao bi se opisati jednostavno kao cvijeće i voda. Formula je bez alkohola, što znači da je oštar kemijski miris koji većina mirisa ima kada se prvi put prskaju uklonjen i možeš prijeći odmah na dobar dio – koji je u ovom slučaju nježan, kremasti cvjetni s notama nerolija, jasmina i magnolije. Cijena: 1112 kn (100 ml)

 | Autor: Dior Dior Cijena: 1112 kn (100 ml)

Kayali Lovefest Burning Cherry Eau de Parfum

Miris čokoladnih trešanja natopljenih alkoholom, s mekim dimljenim dodatkom koji ublažava višak slatkoće. Ova fuzija sirupaste višnje, maline i pralina s drvenastim palo santo guaiac drvetom i pačulijem izaziva ovisnost. Cijena: 577 kuna (100 ml)

 | Autor: sephora sephora Cijena: 577 kuna (100ml)

Prada Paradoxe Eau de Parfume

Fotografije kampanje za ovaj novi parfem predstavile su Emmu Watson s pixie frizurom i ona prilično dobro utjelovljuje ovaj miris: sladak, ali snažan. To je svijetli, slatki cvjetni miris s mošusnim tragom koji se razvija tijekom dana. Cijena: 447 kn (30 ml)

 | Autor: lookfantastic lookfantastic Cijena: 447 kn (za 30 ml)

Kenzo Flower od Kenzo L'Absolue

Ovo je super cvjetni miris koji djeluje samouvjereno, ali poznato. Buket maka, damaščanske ruže i tuberoze posut je začinskim šafranom, s malo svježe mandarine i prepoznatljivom bazom vanilije i bijelog mošusa za višestruki cvjetni miris koji će ti malo poboljšati raspoloženje u hladnijim mjesecima. Cijena: 473 kn (50 ml)

 | Autor: facebook facebook

Chanel No1 De Chanel L'Eau Rouge Revitalising Fragrance Mist 

Zamisli ovaj parfem kao Chanel No5 nove generacije. Nova No1 kolekcija brenda je mlađa, svježija i manje formalna. No1 L'Eau Rouge nije tradicionalni parfem, to je lagana mirisna maglica koja je više minimalistička i skromnija od svojih prethodnika. Mekana je, suptilna te miriše na voće. Cijena: 837 kn (100ml)

 | Autor: Chanel Chanel Cijena: 837 kn

Boss The Scent Le Parfum For Her 

Intenzivan, dubok i sladak miris kombinira pikantni ružičasti papar sa slatkim cvijetom naranče, zemljanim vetiverom i drvenastim notama akigalawooda. Savršen je za večernje izlaske ili za samouvjereni dnevni miris. Cijena: 533,30 kn (50 ml)

 | Autor: Hugo Boss Hugo Boss Cijena: 533,30 kn (50 ml)

Gucci Guilty Eau de Parfum Intense For Her

Gucci Guilty je napravio korak dalje sa svojim mirisom koji je sada još intenzivniji. Citrusna mandora obavijena je ylang ylangom, tuberozom i šljivom, uz gustu mješavinu vanilije i zemljanog vetivera i pačulija u bazi. Cijena: 591 kn (30 ml)

 | Autor: Douglas Douglas Cijena: 591 kn (30 ml)

Burberry Her Eau de Toilette

Ovaj voćno-cvjetni parfem ima note božura, ruže i kruške uz drvenastu bazu. To je doista fin miris koji podiže raspoloženje. Vjerojatno će se svidjeti mnogima. Cijena: 468 kn (30 ml)

 | Autor: lookfantastic lookfantastic Cijena: 468 kn (30 ml)

Prada Paradoxe parfem Možda vas zanima Dugoiščekivani parfem Prada Paradoxe izašao je na tržište i izazvao pomamu - evo zašto je toliki hit Rubrika Beauty Beauty
Photo: facebook

Komentari 0