Beauty

Status klasika stekli su s razlogom! Ovo je 10 najprodavanijih nijansi Chanel lakova za nokte

  • Chanel lakovi za nokte na glasu su kao postojani i izdržljivi, a k tome dolaze u najčarobnijim nijansama
  • Iako kvalitetne lakove za nokte nude i ostali brendovi, određene su nijanse toliko popularne da su s razlogom stekle status klasika
  • Od savršenih nude nijansi i zavodljive crvene do bogatih tonova savršenih za jesenske dane, ovo su lakovi kojima svakako moraš dati šansu ako još slučajno nisi

Na kvalitetu svega što dolazi s potpisom kuće Chanel ne treba puno trošiti riječi. Od komada odjeće izrađenih da traju generacijama, nakita i modnih dodataka, do parfemskih klasika i ostalih beauty poslastica koje od pakiranja do samog proizvoda odišu luksuzom, Chanel je desetljećima sinonim za najfinije sastojke i materijale, nepogrešiv stil i vječnost. 

Bottega zelena Možda vas zanima Ova "bottega zelena" nijansa laka savršena je za ljeto, žene je obožavaju Rubrika Beauty Beauty

Iako nas niti jedan kozmetički proizvod koji lansiraju nikada ne razočara, oni kojima se redovito posebno veselimo njihovi su lakovi za nokte. Formula im je lako maziva i klize noktom u punoj boji, ne ostaju na noktima u neurednim linijama, a k tome su izrazito otporni i postojani. Postoje li jednako kvalitetni lakovi drugih brendova? Naravno, no ono čime se Chanel lakovi ističu među svim ostalima su nevjerojatne nijanse koje su nerijetko unikatne i jednom riječju - savršene!

Njihovoj je nude i crvenoj nijansi nemoguće naći zamjerku, a savršeno su pogođene i vibrantne sezonske nijanse koje se mijenjaju svake godine. Od najnježnije roskasto mliječne nijanse koju možeš zamisliti, preko bogate narančasto crvene, do dekadentnih i pomalo buržoaskih zelenih i bordo nijansi savršenih za prve dane jeseni, ove su nijanse iz sezone u sezonu postojane i s razlogom su kroz godine stekle status klasika.

Možda vas zanima Preslatka jagoda manikura savršena je za ljeto! Rubrika Beauty Beauty

Pirate, 259,64kn (Notino)

 | Autor: Chanel Chanel

Klasik među klasicima i ona jedna nijansa crvene savršena u svim prilikama i godišnjim dobima.

 

Rouge Noir, 259,64kn (Notino)

 | Autor: Chanel Chanel

Zagasita tamno crvena nijansa jedna je od najraskošnijih mogućih. Miriše na baršun, čašu najfinijeg bordeauxa i svježinu prvih jesenskih dana.

 

Ballerina, 259,64kn (Notino)

 | Autor: Chanel Chanel

Ovo je jedna od najsavršenijih nude nijansi koje postoje i najbolji izbor ako voliš neprimjetne i suptilne nijanse koje su usprkos tome beskrajno sofisticirane.

 

Rouge Essentiel, 259,64kn (Notino)

 | Autor: Chanel Chanel

Nijansa makova kao stvorena je za ljetne dane. Posebno će atraktivno izgledati uz preplanulu kožu, a uz nju će ljeto malčice duže trajati.

 

Organdi, 259,64kn (Notino)

 | Autor: Chanel Chanel

Ako postoji savršena nude nijansa za svako godišnje doba, onda je ova zahvaljujući sivom podtonu kao stvorena za zimske dane.

 

Particuliere, 259,64kn (Notino)

 | Autor: Chanel Chanel

Nešto tamnija nude varijanta najbolje će pristajati tamnoputim ženama.

 

New Dawn, 259,64kn (Notino)

 | Autor: Chanel Chanel

Nije prljavo roza, nije nude, a nije ni boja zemlje. Ali je zato savršena kombinacija svega spomenutog i nijansa kojoj je teško odoljeti.

 

Verde Pastello, 259,64kn (Notino)

 | Autor: Chanel Chanel

Teško da postoji nijansa koja više asocira na ljeto i plažu.

 

Prune Dramatique, 259,64kn (Notino)

 | Autor: Chanel Chanel

Raskošna nijansa patlidžana kao stvorena je za chunky pletivo i hladne dane.

 

Egerie, 259,64kn (Notino)

 | Autor: Chanel Chanel

Voliš li OPI-jevu nijansu Bubble Bath ili Essiejevu Ballet Slippers, ovo je boja za tebe. Upravo je ovo ona divna girly nijansa ružičaste kojoj je nemoguće odoljeti.

Photo: Chanel

Komentari 0