Beauty

10 beauty bestsellera s Amazona koje možeš kupiti i kod nas (samo dva koštaju više od 20 eura)

  • Neki od najpopularnijih Amazon beauty proizvoda mogu se lako nabaviti i u našim drogerijama
  • Ovi bestselleri nude učinkovite rezultate bez velikih izdataka, idealno za obnovu beauty kolekcije unutar budžeta
  • Od proizvoda za njegu kože do šminke, Amazon bestselleri pokrivaju gotovo sve aspekte beauty rutine, olakšavajući nam pronalazak novih favorita
  • Pročitaj više: Tražiš savršenu olovku za puniji izgled usana? Ova te neće razočarati!

Ako želiš obnoviti svoju skincare ili makeup kolekciju, bez premašivanja budžeta, najprodavaniji beauty proizvodi na Amazonu uvelike će ti olakšati odabir. Bestselling beauty kategorija na Amazonu uključuje gotovo brojne proizvode za njegu kože, kao i šminku.

Možda vas zanima Ako ovaj jedan proizvod ne uključiš u svoju skincare rutinu u 20-ima, mogla bi požaliti kasnije Rubrika Beauty Beauty

Taman si potrošila svoju omiljenu umivalicu, noćnu kremu, maskaru ili puder, donosimo ti top 10 beauty must-have proizvoda koji su ne samo bestselleri Amazona, već su dostupni za kupovinu i u Hrvatskoj pa ne moramo za poštarinu izdvajati više novca nego što ćemo platiti sami proizvod. Uz to, čak 5 proizvoda na popisu je jeftinije od 10 eura, a samo dva su skuplja od 20 i većinu možeš naći u drogerijama.

Možda vas zanima 3 beauty tretmana koja nikad ne bi trebala raditi sama kod kuće - a jedan sigurno radiš! Rubrika Beauty Beauty

10 beauty bestsellera s Amazona

1. CeraVe pjenušavi gel za čišćenje kože lica

Ovaj nježan, ali učinkovit proizvod za čišćenje lica, savršen je za normalnu do masnu kožu. Uklanja višak masnoće i prljavštinu bez oduzimanja prirodne vlage koži te ju ne ostavlja isušenom i s onim neugodnim osjećajem zatezanja.

 | Autor: Foto: dm (12,10 €)

2. The Ordinary Niacinamid 10 % + Zinc 1 %

Ovo je kultni serum koji je postao miljenik brojnih beauty entuzijastica tijekom godina i već se neko vrijeme ne miče s top lista najpopularnijih. On pomaže smanjiti pojavu prištića i smanjuje začepljenost pora. Kao stvoren je za one s masnom kožom ili kožom sklonom aknama.

 | Autor: Foto: Douglas (7,49 €)

Možda vas zanima S 29.000 ocjena od 5 zvjezdica, ova krema s retinolom postala je hit! I košta samo 14 eura Rubrika Beauty Beauty

3. Maybelline Lash Sensational maskara

Želiš postići voluminozne, definirane trepavice s jednom od najprodavanijih maskara. Ova Maybelline maskara savršena je za svakodnevno nošenje, ali i posebne prilike.

 | Autor: Foto: dm (9,90 €)

4. Garnier micelarna voda za čišćenje lica

Ovaj višenamjenski proizvod uklanja šminku, čisti i umiruje kožu u jednom koraku. Dovoljno je nježan za sve tipove kože, uključujući i onu najosjetljiviju.

 | Autor: Foto: dm (6,25 €)

Možda vas zanima Ovo su neki od najmoćnijih beauty brendova na svijetu - svi obožavaju njihove proizvode! Rubrika Beauty Beauty

5. L'Oréal Paris Skin Expert Revitalift Filler noćna krema

Uz ovu kultnu kremu, svako ćeš se jutro probuditi s punijom, hidratiziranijom kožom zahvaljujući hijaluronskoj kiselini. Ona je svima omiljena povoljnija alternativa skupljim anti-age tretmanima koja će uspješno smanjiti pojavu finih linija i bora.

 | Autor: Foto: dm (15,45 €)

6. Essence Lash Princess False Lash Effect maskara

Za kreiranje dramatičnih, voluminoznih trepavica, ova maskara je holy-grail makeup entuzijastica svih uzrasta. Pruža učinak umjetnih trepavica bez gnjavaže oko nanošenja umjetnih trepavica, a njezina niska cijena je nenadmašna.

 | Autor: Foto: dm (4,20 €)

Možda vas zanima Ovaj proizvod je tajna blistavog tena Elizabeth Olsen - prema njezinoj vizažistici Rubrika Beauty Beauty

7. Neutrogena Hydro Boost Water Gel

Ova lagana hidratantna krema bez ulja pruža intenzivnu hidrataciju bez začepljenja pora. Savršena je za sve tipove kože, a posebno one s mješovitom ili masnom kožom. Idealna je za njegu kože tijekom cijele godine zahvaljujući svojoj laganoj teksturi.

 | Autor: Foto: dm (10,95 €)

8. La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Svi oni koji su u potrazi za proizvodom koji će im biti savršen saveznim u borbi protiv akni, a uz to će im pomoći poboljšati teksturu kože, ovo je moćan proizvod koji vrijedi dodati svojoj kolekciji. Njegova jedinstvena formula, obogaćena niacinamidom i LHA kiselinom, pomaže odčepiti pore, smanjiti višak sebuma i izblijediti ožiljke od akni. S lakoćom ostavlja kožu još ljepšom.

 | Autor: Foto: dm (20,95 €)

Možda vas zanima 8 najboljih proizvoda za obnovu zaštitne barijere i suhe, oštećene kože. Pravo su čudo u tubici Rubrika Beauty Beauty

9. COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Ova lagana esencija brzo se upija, a formulirana je s 96 % filtrata puževog mucina. Pomaže nahraniti i obnoviti kožu kojoj istovremeno pruža intenzivnu hidrataciju, ostavljajući ju glatkom, mekom i sjajnom. Jedinstvena formula ovog k-beauty proizvoda također pomaže poboljšati teksturu kože i smanjiti pojavu finih linija i bora.

 | Autor: Foto: dm (26,53 €)

10. L'Oréal Paris True Match Foundation

Još jedan kultni favorit s drogerijskih polica dolazi u širokom rasponu nijansi koje odgovaraju različitim tonovima kože, pruža srednje prekrivanje i neprimjetno se stapa za prirodan finiš poput druge kože.

 | Autor: Foto: dm (12,90 €)

Ovi su proizvodi s dobrim razlogom zaslužili svoj status najprodavanijeg proizvoda - daju rezultate bez gubitka novca. Najbolji dio? Lako ih možete pronaći u Hrvatskoj, što olakšava nadogradnju naše beauty rutine ovim favoritima s Amazona. Zapamti, iako su ovi proizvodi visoko ocijenjeni, svačija koža je različita. Uvijek je dobra ideja testirati nove proizvode i postupno ih uvoditi u svoju rutinu.

Možda vas zanima Victoria Beckham i Alexa Chung samo su neke od obožavateljica ove jeftine drogerijske kreme za lice Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @mathildegoehler

Komentari 0