20. srpnja 2012.

Basement – oaza užitaka u centru grada

Žarko Bašić/Pixsell.
1/11

Gužva, buka i vrućina – sve ovo je karakteristika kafića u Zagrebu, pogotovo ako se nalaze u centru grada.

No, mi smo pronašli jedno iznimno ugodno mjesto koje odiše opuštajućom atmosferom. Basement je wine bar smješten u Tomićevoj ulici. Iako se nalazi u centru grada, pored jedne od najvećih znamenitosti Zagreba – uspinjače, Basement odaje dojam mirnoće i vrlo ugodne atmosfere.

 | Autor: Žarko Bašić/Pixsell Žarko Bašić/Pixsell

Uz to što se nalazi na atraktivnoj lokaciji, Basement ima i atraktivnu ponudu čiju okosnicu čini oko osamdeset vrhunskih hrvatskih vina. Da bi užitak u vinu bio potpun, isprobati možete i regionalne hrvatske plate, a sve to po vrlo pristupačnim cijenama. Popiti čašu finog vina i uz to nešto prizalogajiti, možete već za osamdesetak kuna.

Želite li kušati razna vina, Basement wine bar organizira i wine tasting za prave zaljubljenike u vina ali i one znatiželjne koji će to tek postati. Ovo je također idealno mjesto za proslavu vašeg rođendana u originalnom i ugodnom ambijentu.

 | Autor: Žarko Bašić/Pixsell Žarko Bašić/Pixsell

Wine bar se nalazi na lokaciji nekadašnje vinoteke što se ocrtava u pomalno rustikalnom uređenju interijera. Kaskadna terasa nudi mogućnost sjedenja na visokim stolicama za šankom ili pak klasičnim stolom.

Basement je mjesto užitaka za vaše nepce... bez buke, gužve i nervoze.

Komentari 0