1/14

Balerinke su temelj dobrog stila

Balerinke su poput male crne haljine – morate ih imati! One su možda najnosiviji komad obuće u vašem ormaru. Mogu se kombinirati uz traperice, tajice, kratke hlače, kratke suknje, duge suknje, haljine… ovako možemo do u nedogled!

Možete ih nositi gotovo cijele godine, a jednako dobro funkcioniraju kao dnevna, ali i kao večernja obuća. Ovisno o modelu, uz tajice ili traperice čine ležernu varijantu, a uz lepršavu haljinu prigodne su i za svečane prilike. Možete ih nositi u gotovo svim situacijama, od odlaska na roštilj, rock koncert, šetnju gradom ili ured do odlaska u fini restoran ili kazalište.

 | Autor:

Na stranicama najvećeg hrvatskog online shopping kluba Privona dostupna je posebna ponuda balerinki superpopularnog španjolskog brenda Balletinas. Ove raznobojne balerinke napravljene su od kvalitetne, prave kože i ukrašene upečatljivim detaljima. Ako tražite uistinu jedinstvene cipele, svidjet će vam se jamstvo da se svaki model Balletinas balerinki proizvede u najviše dvanaest komada!

Nemojte propustiti ovu uistinu jedinstvenu priliku da imate jedinstvene balerinke po posebno povoljnim cijenama - pridružite se najvećem hrvatskom shopping klubu na www.privon.hr i kupujte sigurno i povoljno, iz udobnosti vlastog doma.

Photo: None

Komentari 0