Ana Begić u kratkoj ELFS haljini

Najveća hrvatska drogerija Kozmo predstavlja božićnu bajku. Ana Begić, Barbara Radulović i Josip Pavić zaštitna su lica kampanje koja će mnogima uljepšati ovogodišnje blagdane.

 | Autor: Božićne bajke, toplina doma i društvo najdražih nam osoba sinonim su za mjesec prosinac. Ovo je vrijeme godine kada posebno brinemo za najmilije, ali i one koji se nisu u mogućnosti brinuti sami za sebe. Drogerija Kozmo u mjesecu darivanja predstavlja širok spektar poklona i darova cijenom dostupnih svima, a svi se pokloni besplatno zamataju.

 | Autor: Glumica Ana Begić, tv voditeljica Barbara Radulović i kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije – zlatni olimpijac Josip Pavić lica su koja krase ovogodišnju božićnu kampanju. Briga za sve koji nas okružuju jedna je od zadaća drogerije Kozmo pa se tijekom godina uključuje u razne humanitarne i društveno odgovorne projekte, a ovog će se Božića darivati domove diljem Hrvatske.

 | Autor: "Posebno je zadovoljstvo kada možemo pomoći onima kojima je to najpotrebnije i koji nisu u mogućnosti brinuti sami za sebe. Uvijek se rado odazivam humanitarnim akcijama, a posebno mi je drago što će i naš angažman razveseliti mnoge ovog Božića koje će darivati drogerija Kozmo.» - izjavila je glumica Ana Begić, dok je kapetan hrvatske vaterpolo reprezentacije Josip Pavić dodao: «Ovog Božića svima želim zdravlje i ljubav. Posebno dobre želje idu svima koji su sami i nisu u mogućnosti osjetiti toplinu vlastitog doma i obitelji!"

 | Autor: Drogerija Kozmo Božić će uljepšati Savezu invalida iz Osijeka, Kući Ljubavi iz Zagreba, Udruzi za autizam iz Zagreba, Domu za djecu Vladimir Nazor iz Karlovca, dječjem domu Maestral iz Splita, domu za djecu I.B.Mažuranić iz Rijeke, ali i pomoći u razminiranju Hrvatske putem akcije Volim Hrvatsku kupujem u Kozmo koja traje i tijekom prosinca kojom ćete i vi kupnjom razglednice pomoći u razminiranju minski sumnjivih područja u Hrvatskoj.

Photo: None

Komentari 0