Ispovijest djevojke sa seksi-telefona: "Šokiraju me nevjerojatnim maštarijama, a ja se moram uživiti u svaku..."

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • U maksimalnoj diskreciji mlada djevojka Ankica ispričala nam je kako izgleda rad na telefonskoj vrućoj liniji. Unatoč pojavi hrpe besplatnog seksa na internetu, mnogi su i dalje spremni plaćati 'samo za slušanje'
  • Žene koje imaju konverzacijsku vještinu idealne su u ovom poslu - jer što duže nekoga zadržiš na vezi, zaradiš više para - kaže Ankica
  • Javljaju joj se muškarci s različitim maštarijama, neke od njih su stvarno mračne i izrazito perverzne, ali ponekad joj se dogodi da se i sama napali u razgovoru s klijentom

Ankica ima 24 godine i živi na jednom od naših prelijepih otoka. Ovim poslom bavi se već četiri godine. Kaže da prosječni telefonski poziv traje 18 minuta (toliko dakle najčešće treba frajerima!) i muškarci joj povjeravaju svoje fetiše i fantazije. Najviše uspjeha ima s muškarcima s kojima se pretvara da je tek prebacila zakonski dopuštenu dobnu granicu za spolni odnos i da ju on podučava!

- Taj tip telefonskog rada od kuće i nije neka karijera, no ne moraš živjeti u velikom gradu, izlaziti iz kuće, voziti se na posao, trošiti benzin ili plaćati prijevoz. Iskreno, meni se taj posao polako počeo sviđati jer je kreativan, nikad mi nije dosadno, ponekad se i dobro provedem, a nešto i zaradim. Voljela bih uštedjeti dovoljno da odem na neko veliko putovanje od tri, četiri mjeseca po egzotičnim lokacijama, kad je kod nas hladno.

- Jako je bitno kako pristupaš tom poslu – ako se razvlačiš u piđami dok odgovaraš na pozive, osjećat ćeš se kao štraca. To će te baciti u depru jer ovaj samotnički rad zahtijeva da budeš u kontroli, da budeš na miru sa sobom i gradiš samopouzdanje profesionalca, ma kakav posao bio…Ja se zato prije nego počnem raditi uredim, našminkam, često obučem cipele s visokom petom, a nije loše ni da nosim na sebi privlačno rublje, jer se tako odmah osjećam bolje, seksi i spremna da se na poslu zabavljam - piše nam Ankica.

Ustanovila je da je rad na seksi-telefonima psihički zahtjevan, jer moraš biti spreman i znati kako sudjelovati u najrazličitijim fantazijama.

- Zapravo je to nešto poput glume. Moraš se uživjeti u različite ličnosti, moraš ih moći graditi kad dobiješ ponovljeni poziv muškarca kojem si se svidjela, uživjeti se u taj izmišljeni lik. Osim toga, klijenti se u razgovoru otvore, pa moraš nekako uspostaviti kontakt i često biti puna razumijevanja, zainteresirana, nježna. Ponekad samu sebe uvjeravam da radim kao psihoterapeut, iako za to nemam nikakvu stručnu kvalifikaciju - kaže Ankica.

HOROSKOP Inteligencija, strast, seks...Što je najprivlačnija osobina tvog horoskopskog znaka?

- Naravno, najviše je klijenata koji naprosto žele staromodni telefonski seks. Ono, diraj se, stenji, svuci se i opiši mu prizor, svoje grudi, savršenu čvrstu stražnjicu (to ih jako pali). Slušaš osam sati dnevno preko telefona kako masturbiraju i kad već pomisliš da te ništa više ne može iznenaditi, jer si sve čula, pojavi se tip sa zaista neočekivanim, divljim fantazijama!

Stalni klijenti sa specifičnim fantazijama su Ankičini VIP-sugovornici.

- Ima nekog tipa koji zove u bilo koje doba i želi se igrati. Kaže – ja bih htio da se ti pretvaraš da si debela vjeverica koja skače s jednog drveta na drvo i želim čuti kako to zvuči. Otkud da znam kako se glasa debela vjeverica? Trebao je nazvati zoološki vrt i tražiti neku zoologinju. Pitam ga tihim, seksi glasom – dobro, pokaži mi kako to zvuči! Naravno da bih rado za tebe imitirala debelu vjevericu koja skakuće naokolo, ali želim da me ti vodiš, ti si stariji i iskusniji. Imaš li ti vjevericu kao kućnog ljubimca? Hajde, baci mi lješnjak - tako sam s njim počela prvi puta… Moram biti kreativna i zapričati ga jer ako samo počnem glupo cijukati, to ne vodi nikuda, to je možda pola minute razgovora. I njemu bi bilo glupo pa bi mi poklopio. Oni žele da to bude igra, da se natežu…

 

- Još jedan stalni klijent je tip s onim fetišem da je on moja beba, kasnije sam naučila da se to zove infantilna parafilija. Odrasla beba. Baš se pokakio pa ga treba oprati. Objašnjava mi što je jeo. Aha, kažem, zato vidim komadiće mrkve i kukuruza u kakici. Fuj. Ponekad mi se smuči. Ali, na kraju krajeva, to je samo razgovor. Ponekad spomene kako mu nedostaje mamica, koja je umrla. Onda ga oborim s nogu kad mu se obratim kao njegova mama, koja ga obilazi u spavaćici…

Ankica ima i jednog VIP klijenta s fetišem na – oplodnju.

- Prvo što kaže kad nazove – htio bih da ostaneš sa mnom danas u drugom stanju. To mu je uvod. Pitam - hoćemo li dobiti dečka ili curicu? A onda se raspitujem koliko masturbira pa ga korim – htio bi svoje sjeme rasuti posvuda, kakav si tu zloćko!

Kad se ne drže seksa, Ankičini klijenti pričaju o politici, situaciji na poslu ili o sportu.

- Ponekad se jako rastužim. Kako je moguće da nema baš nikoga s kim bi razgovarao. No, ne smijem biti tužna dok radim. Natjeram se da razdvojim svijet realnosti od fantazije i nastavim s njim pričati mazno, ali o onome o čemu on želi.

Love&Sex Muškarci otkrivaju zašto masturbiraju usprkos tome što su u vezi

Ankici je naravno važno da što više pričaju...

- Za ovaj posao prvenstveno je potrebna konverzacijska vještina, ono kad znaš iz nekoga izvlačiti podpitanjima sve što nije ni mislio reći, sjećanja koja je već zaboravio. Takve su žene idealne u ovom poslu - jer što duže nekoga zadržiš na vezi, zaradiš više para - kaže Ankica i dodaje - Najbolje je kad s nekim ostanem na mobitelu 45 minuta. Kad se zbroji tjedni učinak, odrede mi koliko sam zaradila.

Priznaje da se ponekad i sama u razgovoru uzbudi.

- Zavisi od toga jesu li dopadljivi i kakve su im fantazije. Recimo, učini ti se da je onako snažan, ima seksi glas, pa se uživim i počnemo priču… A zašto ne? Sami smo na telefonu.

- Neki su razgovori emocionalno iscrpljujući. Neki tipovi imaju te neke mračne fantazije koje ti pokušavaju uvaliti. Treba to poslije zaboraviti! To je naprosto loša strana ovoga posla.

No, ako se Ankici učini da joj je previše, spusti slušalicu i počne vježbati ili još bolje plesati na dobru glazbu. Nekad si samo napravi kavu i upali televizor. Ili samoj sebi ponavlja da to nije ona razgovarala s tim luđakom nego neki izmišljeni lik, neka Nikol koju ona samo glumi, da stvari u svom poslu ne smije nikad shvaćati previše osobno. Moraš se distancirati, ponavlja sama sebi svoju mantru.

- Nije svatko za ovaj posao. Ako imaš klijenta koji se pali na mračne stvari, a ti si spremna tu cijelu priču ostaviti na razini glume, da se ne pretvori u stvarnost, znam da radim uslugu i tom tipu i društvu. Bolje da se ispuše na mobitel, nego da potisne frustraciju, koja će se poslije iskazati kao nešto puno gadnije - objašnjava Ankica koja trenutno nema dečka. Nikome u svojem malom mjestu nije otkrila čime se bavi, svi misle da živi kao i ostali samo od iznajmljivanja. Gotovo ništa od onoga što je ovako zaradila ne troši, da ne postane sumnjiva roditeljima ili susjedima. Srećom, ima svoj mali stan i nitko ne zna što radi u svoja četiri zida.

Love&Sex Ovi horoskopski znakovi počinju strastveno, ali njihova veza će loše završiti

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr