Zaručili se Gordana i Adam iz "Braka na prvu", par uživa u svojoj ljubavnoj priči

Instagram@kromer.adam Gordana i Adam sa sinčićem Noelom
Vidi originalni članak
  • Adam Kromer i Gordana Marelli jedan su od najpoznatijih televizijskih parova iz showa "Brak na prvu'"
  • Iako je njihova kontroverzna veza digla mnogo prašine jer su ih stručnjaci spojili s drugim ljudima, Gordana i Adam u vezi su - sretniji nego ikada
  • Krajem prošlog ljeta u obitelj im je stigao i sinčić Noel, a sada su otkrili kako su se zaručili pa će par možda uskoro stati i pred oltar

Jedan od najpoznatijih parova iz showa "Brak na prvu" su Gordana Marelli i Adam Kromer. Par je to koji nije na prvu bio spojen, ali je na kraju pronašao svoju ljubav, koju je uveličala i bebica. Iako je i to bio početak jedne velike avanture, uslijedio je i veliki nastavak.

Rekla sam "da", ovim je riječima Gordana otkrila kako je svom partneru Adamu Kromeru odlučila postati supruga, a istu je podijelio i Adam, napisavši: "Rekla je DA! Naše ludo putovanje se nastavlja, a još smo daleko od kraja....Jedno je sigurno, ni u najluđim snovima nisam očekivao ovakav rasplet kada smo se upoznali.Ti si mi sve! Ako te bilo tko pita za najljepšu priču, ispričaj im našu." 

Omiljeni turski par to je priželjkivao: Šeherezada i Onur otkrili spol svog trećeg djeteta

Sretnu vijest Goga je podijelila putem svog Instagram profila, a zaruke dolaze nešto manje od godinu dana nakon što je na svijet stiglo njihovo prvo zajedničko dijete, sinčić kojemu je dvojac nadjenuo ime Noel. "Brinemo zajedno oko Noela, Adam mi jako puno pomaže ne samo oko bebe nego se brine i o kućanskim poslovima i moram priznati da sam prava sretnica", rekla je Gordana kad su postali roditelji.

Love&Sex Buduća mladenka zaprijetila zaručniku da će otkazati vjenčanje ako ne obrije bradu - a razlog je bizaran!

Inače, Adam je zbog ljubavi napustio rodnu Baranju gdje je imao uspješnu vinariju i najprije se preselio u Zagreb kod Goge, a krajem prošle godine odlučili su se za selidbu u Zadar gdje uživaju u obiteljskoj idili. "Adam se u ulozi oca snašao iznad svih mojih očekivanja, presretni smo i trenutno proživljavamo pravu obiteljsku idilu", rekla je krajem prošle godine ponosna mama Gordana za Story koja, osim Noela, ima i 17-godišnjeg sina iz prethodnog braka.

Native sadržaj Uskoro planiraš na more? Evo što bi obavezno trebala spakirati

Posjeti Miss7.24sata.hr