Vječna plavuša Danijela Dvornik odlučila se na hrabru promjenu boje kose

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Poznata blogerica Danijela Dvornik, svoju platinasto plavu kosu obojila je u ružičasto
  • Frizuru je pokazala na prvenstvu u branju maslina te se pohvalila kako je baš ona kapetanica hrvatske reprezentacije
  • Natjecanje se održava u mjestu Postira na Braču gdje je Danijela provela cijelo ljeto preuređujući svoju kuću

Nakon što smo vidjeli razne boje kose Elle Dvornik i njezina mama Danijela odlučila se za promijenu. Svi ju znamo kao platinastu plavušu, no od ove jeseni Danijela odlučila se za strawberry blond odnosno nježnu ružičastu boju kose. O kakvoj je promjeni riječ mogli smo vidjeti na njezinom Instagram profilu, a osim novom bojom kose, ova svestrana i kreativna blogerica pohvalila se i novom titulom kapetanice hrvatske reprezentacije.

Naime, Danijela je postala kapetanica hrvatske reprezentacije na natjecanju u branju maslina na 3. Svjetskom prvenstvu u ovoj aktivnosti. Natjecanje se održava od 10. do 13. listopada u mjestu Postira na otoku Braču. Danijela je svoj tim predstavila u jednostavnoj kombinaciji bež hlača i majice te srebrnim tenisicama, a s njenom novom bojom kose pratitelji su oduševljeni. 

Life&style Danijela Dvornik zasukala rukave: pogledaj kako slatko je uredila terasu

Inače, Danijela je i cijelo ljeto provela na Braču gdje je imala radove u obiteljskoj kući. Odlučila se kako je vrijeme za preuređenje pa smo na njezinom Instagramu mogli pratiti kako napreduju radovi te smo mogli vidjeti slike prije i poslije uređenja s kojima smo ostali oduševljeni. Sad napokon Danijela može uživati u svojoj oazi mira, naravno nakon što obrani boje naše reprezentacije, a onda ju na proljeće čeka novo veselje jer njezin kćer očekuje drugo dijete.

Neizbrisiv trag Danijela Dvornik se dirljivom porukom prisjetila svoga Dine na njegov rođendan

Posjeti Miss7.24sata.hr