VIDEO: Iznenađenje Bradleyja Coopera i Lady Gage bacilo publiku u trans

Instagram @haileybieber
Pjevačica je održala koncert u Park Theateru u Las Vegasu, a kao gost iznenađenja na oduševljenje publike pojavio se glumac Bradley Cooper...
Vidi originalni članak

Pjevačica Lady Gaga i glumac Bradley Cooper oduševili su svijet izvrsnim nastupom u filmu "Zvijezda je rođena". Pjevačica je pokazala kako se odlično snalazi u glumačkim vodama, dok je glumac izazvao opće oduševljenje svojim pjevačkim talentom. 

A STAR IS BORN! 7 razloga zašto odmah želimo pogledati film 'Zvijezda je rođena'

Film je obilježila pjesma "Shallow", koju Cooper i Gaga pjevaju zajedno. Osim što je osvojila publiku diljem svijeta, pjesma je dobila i Zlatni globus za najbolju originalnu pjesmu te BFCA nagradu po izboru kritičara za najbolju pjesmu. 

Stoga ne čudi kako je publika u Las Vegasu na Gaginom koncertu pala u trans kada se na pozornici pojavio Bradley Cooper i pozdravio ih riječima "Hello Vegas! (Pozdrav Vegas!)". Glumački par potom je zajedno zapjevao pjesmu "Shallow", a publika nije krila oduševljenje.
 

Njihova je izvedba obišla i oduševila svijet, a video je postao apsolutni hit na društvenim mrežama. Brojni fanovi nadaju se kako ovo nije posljednji koncert na kojemu je glumac gost iznenađenja. 

ZANIMLJIVO Je li moguće da posuđe peremo totalno pogrešno

Pjesma "Shallow" nominirana je za nagradu Oscar u kategoriji za najbolju originalnu pjesmu. Nominacije su dobili u Lady Gaga u kategoriji za najbolju glumicu, Bradley Cooper u kategoriji za najboljeg glumca i sami film “Zvijezda je rođena” u kategoriji za najbolji film

Posjeti Miss7.24sata.hr