Uskoro kreće obiteljski reality show Sylvestera Stallonea: Uvid u život slavnog glumca s četiri žene

Instagram @officialslystallone
Vidi originalni članak
  • Slavni 76-godišnji glumac će zajedno sa suprugom Jennifer Flavin i trima kćerima pustiti kamere u svoj svakodnevni život
  • Dokumentarna serija o životu jedne od najpoznatijih holivudskih obitelji trebala bi se emitirati na Paramount+ streaming servisu ovog proljeća
  • Osam epizoda reality dokumantarca dotaknut će se i bračnih trzavica koje su prošle godine umalo rezultirale rastavom braka

Sylvester Stallone i njegova obitelj uskoro će nam pružiti uvid u svoje živote kroz dokumentarnu reality seriju od osam epizoda. Vijest o seriji pod imenom 'Obitelj Stallone' Paramount+ je potvrdio prošlog tjedna, a serija će nam otkriti nešto više o životu glumačke   legende i njegove supruge Jennifer Flavin Stallone te njihovih triju kćeri - Sophije, Sistine i Scarlet. Najava nove zanimljive serije stigla je u tandemu s reklamom za Super Bowl koju je objavio Paramount+, a koja prikazuje obitelj kako se penje na ledenu planinu zabave.

Stars Sylvester Stallone prodaje svoju raskošnu kalifornijsku vilu, izgleda zaista božanstveno

"Za svijet, on je čovjek, mit i legenda – ali za svoje kćeri, on je samo tata", napisao je Paramount+ u službenom priopćenju za javnost, dodavši još nekoliko zanimljivosti o tome što gledatelji mogu očekivati. "Dok se pojavljuje u glavnoj ulozi velikih kino hitova, kod kuće je usredotočen na izgradnju budućnosti i podizanje tri neovisne i ambiciozne žene." Jennifer je opisana kao odvažna poslovna žena, Sophia vodi podcast i još uvijek pronalazi svoj put u životu i fokusira se na svoje strasti, Sistine je glumica i model, a Scarlet, koja je tek krenula na studij, oduvijek je namjeravala krenuti očevim stopama i postati glumica.

Sylvester i njegova supruga Jennifer Flavin u braku su još od 1997., a u središtu pažnje su se našli kada je Jennifer u kolovozu prošle godine podnijela zahtjev za razvod braka da bi se par pomirio samo mjesec dana kasnije.

Stars Iako više neće biti zajedno, Sylvester Stallone i Jennifer Flavin ostaju posvećeni svojim prelijepim kćerima

U intervjuu za 'The Hollywood Reporter' iz studenog prošle godine Sylvester je rekao da će ova burna epizoda njihovog braka sigurno biti prikazana i u seriji. "Naravno, to je dio showa", rekao je prije no što se kratko osvrnuo na svoj brak. "To je ona poznata Johna Lennona: 'Život je ono što se dogodi dok kuješ druge planove.' Nadaš se da si u vezi s ljudima koji razumiju slabosti života i njegovu krhkost te koliko je rijetka stvarno dobra veza", zaključio je.

Osim Sophije, Sistine i Scarlett, Sylvester je tijekom braka sa Sashom Czack koji je trajao od 1974. do 1985. dobio i dva sina - Seargeoha te Sagea koji je preminuo 2012. od ateroskleroze koja je uzrokovala srčani udar. 

Posjeti Miss7.24sata.hr