Tom Hanks i Rita Wilson: Svi detalji najveće holivudske ljubavi koja traje više od 30 godina

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Proširenu priču o najvećoj holivudskoj ljubavi pročitaj u miss7 magazinu, kojeg možeš kupiti na svim kioscima za 25 kuna!
  • Tom je Ritu prvi puta upoznao još 1981. Glumio je u televizijskoj seriji, komediji 'Bosom Buddies', a Rita je bila gošća u epizodi serije o agenciji za upoznavanje preko videa. Tom je tada bio u braku s djevojkom iz srednje škole...
  • Bez obzira na dugotrajnost njihova braka i Tomovu nevjerojatno uspješnu karijeru, Rita i Tom inzistiraju da njihov brak nije čarolija
  • Bilo je i teških trenutaka. Rita je 2015. dobila tešku dijagnozu raka dojke i napravila dvostruku mastektomiju i rekonstrukciju grudi.

Tom Hanks (62) i Rita Wilson (62) su istinska holivudska rijetkost: u braku su već 31 godinu, vole se, uspješni su i sretni, nitko ne pije niti se drogira, nitko nikoga ne vara...Kao i mnoge ljubavne priče u filmskom gradu, i njihova je započela na zajedničkom projektu, na snimanju. Kemija koju su tada osjetili na setu, ostala je jednako snažna do danas.

Tom i Rita od partnera na snimanju postali su univerzalno obljubljen, veoma uspješan par, sinonim za ono dobro u Hollyoodu. Pogledajmo kako se razvijala jedna od najljepših holivudskih ljubavnih priča...

ljeto 2019. Ljetni broj miss7 magazina čeka te na kioscima!

Kako su se upoznali Rita i Tom?

Tom je Ritu prvi puta upoznao još 1981. Glumio je u televizijskoj seriji, komediji 'Bosom Buddies', a Rita je bila gošća u epizodi serije o agenciji za upoznavanje preko videa. No, prava kemija dogodila se tek na snimanju filma 'Volonteri' 1984. Tom je još uvijek bio oženjen sa svojom curom iz srednje škole Samanthom Lewes - ali odmah je osjetio da ga Rita neizdrživo privlači.

"Rita i ja smo se samo pogledali i to je bilo to", rekao je Hanks u jednom intervjuu.

"Kasnije sam pitao Ritu je li i ona osjetila snagu toga između nas i rekla mi je da to naprosto ne može poreći", objasnio je Hanks.

No, njihova ljubavna veza nije započela skandalom. Tom i Rita prvi su se put zajedno pojavili u javnosti kad je njegov brak već doista bio na izdisaju i nije više živo sa svojom prvom ženom.

"Oženio sam se isuviše mlad, nesiguran. Imao sam samo 23 godine, a moj prvi sin Colin već je imao dvije godine. Tada nisam zapravo bio spreman za odgovornost koju donosi brak", rekao je posve iskreno Hanks, nevjerojatno ozbiljan i odgovoran čovjek. I kao glumac i kao bračni partner.

ZANIMLJIVO Julia otkrila da je film 'Zgodna žena' trebao biti puno mračniji, evo kakav je užasan kraj bio namijenjen junacima

Kad su se Rita i Tom vjenčali?

Nakon manje od dvije godine hodanja, vjenčali su se 30. travnja 1988. u Los Angelesu. Bez obzira na dugotrajnost njihova braka i Tomovu nevjerojatno uspješnu karijeru, Rita i Tom inzistiraju da njihov brak nije čarolija, već prava stvar kojoj su se oboje ozbiljno posvetili.

"Uspjeh našeg braka posljedica je pravog trenutka u kojem je započeo - oboje smo bili zreli - i naše svjesne odluke da ćemo raditi na intimi naše veze, rekao je Tom kod Oprah 2001.

"Kad sam oženio Ritu, odmah sam pomislio da će to zahtijevati neke promjene u mojem ponašanju. Ne mislim poricati da je i sudbina odigrala svoje, ali ne mislim da je naš brak posljedica sretnog slučajnog susreta, kako se to ponekad prikazuje u filmovima. U stvarnom životu naša je veza posve konkretna. I ne želim reći da se i mi nekad ne osjećamo kao dva mačka u vreći, ali oboje polazimo od toga - oduvijek - da ćemo ostati skupa bez obzira na sve i da ćemo napraviti sve da naše nesuglasice izgladimo.

Koliko djece imaju Tom i Rita?

Rita i Tom dobili su prvog sina, Chestera Cheta Marlona Hanksa, 4. kolovoza 1990. Trumana Theodorea Hanksa dobili su pet godina kasnije, 26. prosinca 1995.

Tom iz prvog braka ima sina Colina (41) i kći Elizabeth (37). Truman i Elizabeth nisu pokazali zanimanje za glumački posao roditelja, ali Colin i Chet krenuli su očevim stopama. Colin je odličan glumac koji je imao glavne uloge u TV serijama 'Roswell' i 'Fargo', a glumio je i u filmovima 'King Kong', 'Dobri momci' i mnogim drugim. Chet je imao male uloge u filmu 'Fantastična četvorka' i 'Larry Crowne' te u glazbenoj seriji Empire. Kao i mama, Chet razvija i svoju solo glazbenu karijeru.

TOP LISTA Otkrivamo ti koji je bio najpopularniji film na svijetu kad si se ti rodila

Što Tom i Rita sada rade?

U braku koji traje 31 godinu radili su štošta. Glumili su brata i sestu u poznatoj romantičnoj komediji 'Romansa u Seattleu', bili koproducenti komercijalno najuspješnijeg nezavisnog filma 'Moje grčko vjenčanje', dobijali nagrade...

Bilo je i teških trenutaka. Rita je 2015. dobila tešku dijagnozu raka dojke i napravila dvostruku mastektomiju i rekonstrukciju grudi.

"Žena nikad ne može znati kako će njezin muž reagirati u takvoj situaciji", rekla je Rita New York Timesu i dodala: "Zapanjilo me koliko je Tom bio pažljiv prema meni... Tko bi pomislio da će nas takvo što još dodatno zbližiti".

U trenucima trijumfa i padova uvijek su bili jedno uz drugo, uvijek posvećeni svojem braku.

Mislite li da njihova ljubavna priča zavređuje romantičnu komediju poput Hanksovih velikih uspješnica 'Romansa u Seattleu' ili 'Imaš poštu'?

Proširenu priču o najvećoj holivudskoj ljubavi pročitaj u miss7 magazinu, kojeg možete kupiti na svim kioscima. 

Posjeti Miss7.24sata.hr