Tarik i Lejla Filipović plijenili su pažnju elegantnim kombinacijama na vjenčanju u Sarajevu

Instagram@lejla.filipovic Tarik i Lejla zabljesnuli u svečanim kombinacijama
Vidi originalni članak
  • Tarik Filipović i njegova supruga Lejla proveli su vikend u svečanom tonu na vjenčanju u Sarajevu
  • Elegantno usklađen par svojom je pojavom plijenio pažnju 
  • "Koliko ljepote na jednom mjestu", komentirali su Tarikovi pratitelji fotografiju na kojoj se sa suprugom drži za ruke

Tarik Filipović i njegova supruga Lejla proveli su vikend u svečanom tonu, a svojom su pojavom mamili uzdahe. Par je podijelio fotografiju s vjenčanja u Sarajevu, a svojom su elegancijom ponovno bili jedan od parova koji su plijenili pažnju. Kao i uvijek, televizijski voditelj i glumac i lijepa Lejla zračili su dobrim raspoloženjem i elegancijom. Supružnici su u elegantnoj kombinaciji pozirali ispred dekorativnog luka ukrašenog cvijećem i pampasima. 

Stars Tarik Filipović i Severina otpjevali poznati duet - spava li mirno Boris Novković?

"Rekli su 'DA'… Amna i Adis", napisao je Tarik u opisu fotografije na kojoj se sa suprugom drži za ruke. Supružnici su za vjenčanje izabrali odgovarajuće kombinacije, pa su oboje zabljesnuli na svečanoj večeri u Hotelu Hills u Sarajevu. Tarik je nosio karirano sivo odijelo, koje je upotpunio bijelom košuljom, a zgodan detalj bila je crvena leptir mašna koju je odabrao.

Nostalgični Tarik se prisjetio kako je izgledao prije 17 godina: "Onda je u moj život ušla Lejla"

Pored njega zasjala je prekrsna supruga Lejla, koja je za ovu priliku izabrala šljokičastu srebrnu mini haljinu s puf rukavima. Svoje svečano izdanje upotpunila je sandalama s visokim potpeticama i decentnim nakitom. Nije dugo trebalo da odmah dobiju mnoštvo komplimenata: "Kako ste predivni", "Prekrasni", "Koliko ljepote na jednom mjestu", samo su neki od komentara.

A prethodnih dana voditelj je također slavio, naime, prije nekoliko dana Tarik je u društvu dragih prijatelja proslavio 50. rođendan. "Na stoljeća pola… 5.0 - dobra zaključna ocjena, nema bolje… pa ću tako i tretirati godine koje proletiše, najljepša je sada, još ljepše dolaze… prepun ambicija, snova, uvijek kao na početku… divna je ta mudrost koju nose godine", napisao je Tarik ispod fotografija koje je podijelio sa svog rođendanskog slavlja. 

Life&style Lejla Filipović iznenadila promjenom izgleda, pratitelji oduševljeni: “Sve boje ti odgovaraju jer si prelijepa”

Glumac i voditelj dobio je brojne čestitke za svoj jubilarni rođendan i od poznatih lica hrvatske estrade među kojima su bile i Severina, Nina Badrić, Indira Levak. Tarik se pohvalio kako mu je na proslavi zapjevala i supruga Lejla, koja je također podijelila trenutke s njegova rođendana, a čini se kako na proslavi okruglog rođendana zabave i smijeha nije nedostajalo. 

Posjeti Miss7.24sata.hr