Svijet nas voli! Brojne svjetske zvijezde odaju priznanje hrvatskoj reprezentaciji

Miss7/Instagram/Facebook
Sarah Jessica Parker, Dwayne Johnson, Shakira i mnoge druge planetarno popularne zvijezde se slažu da je naša reprezentacija postigla čudesan uspjeh - zasluženo!
Vidi originalni članak

U sinoćnjem finalu Svjetskog prvenstva bilo je napeto, pogotovo za Hrvatsku koja je postigla povijesni uspjeh. Biti drugi na svijetu nije mala stvar, a mnogi nisu krili ponos koji se ipak izmiješao s tugom jer smo bili korak do zlata. Ali nitko ne bi trebao biti tužan. Odmah nakon utakmice svijet je obišla slika na kojoj piše - ''Francuzi su možda osvojili prvenstvo, ali Hrvati su osvojili naša srca''. 
 


Poznata glumica Reese Witherspoon se i ovog puta oglasila na Twitteru. Kao i nakon utakmice Hrvatska i Engleska kad je napisala da jedva čeka finale te da je uzbuđena. Iako je na kraju čestitala Francuskoj, tijekom utakmice je podijelila tweet koji se odnosio upravo na nas. 

 
Sarah Jessica Parker, popularna Carrie iz serije ''Seks i grad'' na svom Instagram profilu čestitala je Luku Modriću koji je proglašen najboljim igračem ovog prvenstva, a i njegovom kolegi Mbappéu koji je proglašen najboljim mladim igračem, rekavši kako su u njen dom obojica unijeli puno uzbuđenja. 

Meryem Uzerli koja nam je poznata po ulozi Hurem u turskoj seriji ''Sulejman Veličanstveni'' trenutno se nalazi na odmoru u Dubrovniku pa je tako uživala u navijačkoj atmosferi, a pohvalila se i na Instagramu.

 

Eva LaRue koja je do nedavno bila u Hrvatskoj na odmoru, poželjela je sreću našim nogometašima uz poruku da bi voljela da je u Hrvatskoj. 
 

Dwayne Johnson poznatiji kao '' The Rock'' također je čestitao Hrvatskoj i poručio Hrvatskoj da će se vratiti jača. 

Među čestitarima našla se i popularna Shakira koja čestita Hratskoj na odličnom prvenstvu.

 

Naravno, nije moglo proći bez stranih zvijezda hrvatskih korijena. Tako je na Twitteru čestitao i proslavljeni UFC borac Stipe Miočić koji je ponosan na naše dečke. A glumica hrvatskih korijena Stana Katic ponosna je na to kakvo su srce pokazali naši.

Na Instagramu našim dečkima je čestitala Tamara Ecclestone, kći Bernie Ecclestonea, bivšeg direktora Formule 1 i Hrvatice Slavice Ecclestone. Napisala je kako je ponosna na rodnu zemlju njene majke koja je pokazala srce i nije odustala. 

Slavlje Kakav ponos! Pogledaj koje su sve svjetske zvijezde čestitale Hrvatskoj!


Čestitala nam je i indijska manekenka Diana Penty koja je u ovom finalu navijala za Hrvatsku, te je napisala kako je njeno srce uz nas. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr