Što jede Kate Middleton? Među zelenim sokovima i salatom od lubenice su i neka svima omiljena jela

Instagram@gisou Prehrana Kate Middleton
Vidi originalni članak
  • Kate Middleton izrazito pazi na zdrav život, a u to je uključena i zdrava prehrana, kao i tjelovježba
  • Ponekad si ipak dopusti kušanje svima omiljenih specijaliteta
  • Svoju ljubav prema hrani, zajedno s princom Williamom nastoji prenijeti i svojoj djeci

Kate Middleton jedna je od popularnijih članova britanske kraljevske obitelji kojoj je javnost sklona, a prema bihevioralnom psihologu, njena omiljena hrana pokazuje koliko je zapravo vojvotkinja povezana s „običnim ljudima“. Kate Middleton izrazito prioritizira svoje zdravlje, što uvelike utječe i na njen izbor prehrane i tjelovježbe. Ipak, ponekad si dopusti i nekoliko omiljenih slastica.

Kate obožava trčanje te je njena strast prema sportu i fitnessu poznata u javnosti. Budući da vodi tako zdrav život, Kate je ljubiteljica i trenda zelenih sokova. U njenom zelenom smoothieju koji pije svako jutro izmiksani su kelj, spirulina, matcha, špinat i korijandar. Vojvotkinja navodno obožava i svježe voće i povrće pa tako za ručak voli pojesti i zdravu salatu s lubenicom. 

No, Kate si ponekad dopusti i malo odstupanje od njenog zdravog režima prehrane, a njezin izbor „comfort fooda“ nije nešto neobično, budući da i sama Kate bira klasike koji su omiljeni mnogim ljudima. Kate također voli isprobavati i nove trendove u hrani, poput prehrane sirovom hranom, dijetu na biljnoj bazi, ili dodavanja matcha praha u kavu ili zeleni smoothie.

Stars Neobičan raspored spavanja Kate i princa Williama iznenadio je mnoge: "Zar oni stvarno tamo spavaju?"

Bihevioralni psiholog Darren Stanton izjavio je: „Kateina najdraža hrana slična je onome što bi većina ljudi danas jela. Kate voli i curry, kao i puding od karamele. To je hrana koju mnogi obožavaju, a Kate se na taj način povezuje s javnošću i postaje im bliska.“

Prema Stantonu, izbor prehrane Kate Middleton usklađen je s prehranom kakvu voli princ William. Dodao je i kako princ William obožava roštilj.

Čini se da je prehrana izrazito važna u obitelji vojvode i vojvotkinje od Cambridgea, a William i Kate ljubav prema hrani žele usaditi i svojoj djeci, prinčevima Georgeu i Louisu te princezi Charlotte. Kate je jednom prilikom otkrila i kako djeca vole pomagati u kuhinji prilikom pripreme obroka.

Matthew Kleiner-Mann, ravnatelj škole Ivy Learning Trust, za časopis People opisao je kako je Kate opisala ljubav prema hrani svoje djece: „Govorila je kako njena djeca vole kuhanje i kako kuhaju za nju. Ispričala je kako su radili tjesteninu sa sirom. Jedan je mijesio brašno, drugi dodavao mlijeko i maslac. Slagali su i salate.“

Moda Kate Middleton je uz visoke čizme koje nikad ne izlaze iz mode kombinirala neočekivan modni dodatak

 

Posjeti Miss7.24sata.hr