Slavko Sobin za miss7: "Gabi mi je ukrala srce, zajedno smo proplakali"

Instagram/Jenlyn Rodriguez Slavko Sobin
Vidi originalni članak
  • Slavko Sobin pobjednik je posljednje sezone showa "Ples sa zvijezdama", a za miss7 otkrio je što za njega znači biti pobjednik
  • Pobjedu je uz Gabrielu zapravo i očekivao, a ljepotica mu je na kraju i zarobila srce
  • Valcer ili rumba - saznali smo koji ga je ples s Gabrielom osvojio, a koji nikako nije mogao svladati

Poznati hrvatski glumac Slavko Sobin s plesnom je partnericom Gabrielom Pilić odnio pobjedu u devetoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama". U finalnoj emisiji dvoboj su otplesali s Viktorijom Đonlić Rađom i njenim partnerom Markom Mrkićem. Iako su oba para osvojila maksimalan broj bodova i osvojila srca publike, Slavko i Gabriela ipak su imali veći broj glasova.

Nakon velikog pobjedničkog slavlja, Slavko je za miss7 otkrio kako se to osjeća pobjednik nakon mjeseci uloženog truda i vrijednog rada na plesim koreografijama.

"Osjećao sam zahvalnost, najviše. Na Gabi, predivnoj i preludoj ekipi koja me došla podržati, na tome što dijelim podij s Viki i Šarićem i prijateljstvu sa Šarićem, na publici koja je glasovala za nas i podržavala nas, produkciji koja nam je dala da se izrazimo. Zahvalnost je osjećaj za koji i inače u životu najviše navijam jer je najčišća, najponiznija i najstvaralačkija", rekao nam je oduševljeno Slavko.

Iako su postojali trenuci u kojima je nagovještao pobjedu, najviše se sjeća sreće zbog prolaska iz emisije u emisiju.

Pobjednici Plesa sa zvjezdama Ples sa zvijezdama: Publika odabrala Slavka i Gabrijelu, glumac kleknuo pred partnericu!

"Još uvijek mi je nestvarno sve ovo. Bio sam svjestan da Gabriela zna što radi i da me ona stvarno može dovesti dosta daleko. Lagao bih kad bih rekao da nije bilo trenutaka kad sam pomislio: "Mogli bismo pobijediti, ali to su bili samo trenuci".

Nakon 12 tjedana plesa, nastupa u svih 12 emisija i spektakularnog finala, pobjednici su ipak ostali zatečeni. "Šok i nevjerica. Samo sam ponavljao Gabi u rame :"Kakooo? Kakoooo?" Pobjedi su se sim njih ipak najviše veselili Slavkovi roditelji i društvo koje je stiglo iz Splita i navijalo cijelu emisiju.

Pokraj svih naučenih plesnih koraka, teško je bilo odabrati baš one najdraže. Ipak, za Slavka je to onaj prvi koji mu se urezao u srce. "Engleski valcer. On mi je bio prvi, a i jedini je za koji me nije sram reći da sam ga razvalio".

A mi se slažemo da Slavko ima to može ponosno govoriti. Upravo mu je valcer bio i najdraži ples u finalnoj emisiji jer veže ga i posebna emocija. "Naš zadnji ples. Pogledali smo se na početku, proplakali i išli plesati kao da nitko drugi na svijetu ne postoji."

Da ga je Gabriela osvojila, Slavko nimalo ne skriva. "Ja vam jako volim tu moju Gabi, ukrala mi je skroz srce i mislim da imam prijateljicu za zauvijek."

Kraj nje valcer za Slavka ima posebno značenje. Međutim, jedan drugi ples nikako mu nije sjeo, a riječ je o senzulnoj rumbi. "Nikad je nisam savladao dovoljno da budem dostojan plesat je s Gabrielom. Ali ima vremena.", zaključuje Slavko.

Zato nas je zanimalo ima li Slavko već i planove koji bi mu u tome pomogli, no samo nam je tajanstveno otkrio da odmah nastavlja raditi dalje i da uskoro kreće u novi projekt.

ZGODNI GLUMAC Slavko Sobin se rasplesao na ljetovanju - i to bez majice!

Nadamo se da ćemo ga ponovno vidjeti u plesnom zanosu jer njegova energija zaista je bila zarazna!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr