Šime Vrsaljko objavio fotku nakon operacije: 'Super je prošlo!' I odmah skupio 50.000 lajkova

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • Nogometaš Šime Vrsaljko operiran je u srijedu, 13.2.
  • Čeka ga dugi oporavak
  • Neko vrijeme neće igrati u svom klubu Atletico Madrid

Parfemi Što kaže horoskop, koji parfem najviše odgovara tebi, a koji tvom muškarcu?

Šime Vrsaljko oglasio se na svom Instagram profilu nakon jučerašnje operacije. Objavio je fotografiju uz koju je napisao: "Operacija je prošla super! Hvala svima na velikoj podršci!"
 

U manje od pola sata fotografija je prikupila oko 30 tisuća lajkova, a nogometaš je dobio blizu 500 komentara podrške. 

Life&style Kriterij je čudan, ali postoji 6 osobnosti frajera. Koji je tvoj?

Šime ima probleme s koljenom još od Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, no operaciju je sve do sada odgađao. Prije operacije Vrsaljko je bio na posudbi u Interu, koji je za njega imao dugoročne planove. No, zbog ozljede Inter je pronašao zamjenu za našeg nogometaša i vratio ga je u njegov klub Atletico Madrid. 
 

Klub je objavio priopćenje da će Šime dugo izbivati s terena, ali su mu uputili i riječi podrške: "Iz Atlético Madrida želimo odaslati našu podršku hrvatskom igraču u njegovom oporavku te mu zaželjeti da se na teren vrati što prije."

Stars Šime Vrsaljko objavio novu fotku sa suprugom - i preslatki su!

Tijekom cijele operacije bio je prisutan i klupski liječnik dr. Villalón, koji će uz ostatak liječničke službe tima brinuti o Šiminom oporavku, koji će trajati otprilike od šest do osam mjeseci, ovisno o stanju ligamenata nakon operacije. 
 

Šimi je stradao stražnji križni ligament, a navodno mu se stanje pogoršalo zbog nepravilnog liječenja. Nadamo se da će ovoga puta sve dobro proći i da ćemo našeg reprezentativca što prije vidjeti na terenu. Želimo mu sreću!

Posjeti Miss7.24sata.hr