Silvija Brozović: Moj Marcelo se ne opterećuje zbog dočeka

Instagram @haileybieber
Supruga našeg Vatrenog Marcela Brozovića otkrila je za miss7 što misli o tome što je propao doček njezinom suprugu u Velikoj Gorici, ali i otkrila obiteljske planove za nadolazeće dane...
Vidi originalni članak

Vijest o nepripremljenom dočeku za Marcela Brozovića u Velikoj Gorici eksplodirala je u medijima nakon što se njegov otac javno obrušio na grad iz kojega dolazi proslavljeni reprezentativac. O događaju koji je odjeknuo cijelom Lijepom našom i koji je pokrenuo rasprave na društvenim mrežama, svoj komentar dala nam je njegova supruga Silvija.

NOGOMET Sinčić Domagoja Vide svima nam je ukrao srce

"Nema se tu puno za komentirati. Doček u Velikoj Gorici nije moga biti održan u ponedjeljak jer se onaj u Zagrebu odužio. Grad je želio organizirati doček u utorak, ali je za taj dan Marcelo zakazao put u Milano i eto, tu je stalo planiranje. Ono za što osobno krivim Grad je to što su prekasno krenuli s organizacijom. Kontaktirali su nas tek u nedjelju navečer nakon utakmice kako bi nas pitali kada bi se mogao održati doček", iskreno nam je ispričala. 

Otkrila nam je i kako se Marcelo osjeća zbog toga: "Marcelo se ne opterećuje takvim stvarima, sretan je što je sada tu sa svojim najbližima, a sve ostalo mu je manje važno. Velikogoričani koji su mu uistinu željeli čestitati došli su samoinicijativno u naš kafić i čestitali mu, slikali se s njim, pjevali i slavili s nama. Svakako smo mi još ranije isplanirali proslavu za obitelj i prijatelje u njegovu čast. Na toj je proslavi atmosfera bila opuštena i vesela, tamo su bili svi nama dragi ljudi. Proveselili smo se, plesali i uživali u hrani i piću."

DOČEK NOGOMETAŠA Najpoželjniji neženja: Ante Rebić zasut bračnim ponudama!

 

Nakon privatnog obiteljskog slavlja, obitelj Brozović planira se u narednim danima dobro odmoriti. "Planiramo odlazak na more na neku mirnu lokaciju na našoj obali, gdje ćemo biti samo Marcelo, naša kćerkica Aurora i ja. Želimo se odmoriti i samo uživati do Marcelovog povratka u Milano, gdje ga čekaju nove obveze", rekla nam je za kraj. 

Posjeti Miss7.24sata.hr