Severina nastupala na velikoj proslavi Mate Rimca, a pohvalila se i posebnim poklonom koji je dobila

Instagram @severina Severina
Vidi originalni članak
  • Tvrtka Rimac Automobili proslavila je svoj veliki svjetski uspjeh
  • Na organiziranoj proslavi sve okupljene u Laubi zabavljala je Severina
  • Pjevačica je na svojem Instagramu podijelila dijeliće atmosfere, a pohvalila se i personaliziranim poklonom koji je dobila

U zagrebačkoj galeriji Lauba proteklog vikenda hrvatska tvrtka Rimac Automobili slavila je svoj veliki svjetski uspjeh, a na organiziranom događaju sve je zaposlenike zabavljala Severina. Pjevačica je na svojem Instagram profilu podijelila mnoštvo videa i fotografija s proslave, uključujući i onu s osnivačem Rimac Automobila, Matom Rimcem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

U jednoj od objava pokazala je i poseban poklon koji je dobila tijekom nastupa, majicu Rimac Automobili koja na prednjoj strani ima fotografiju Nevere, genijalnog električnog sportskog automobila koji je djelo Rimac Automobila, a sa stražnje strane njen nadimak, Seve. 

Severina je u videu koji je objavila na Instagramu rekla kako joj je „bila velika čast kad su me zvali za ovo. Možda se malo manje razumijem u automobile, ali ime Nevera me baš potreslo.“ Dodala je kako su je kao malu zvali Nevera zbog njene zaigranosti. „Druga edicija neka bude Neverina po meni!“, predložila je Severina, koju je poklon oduševio.

"Rimac Automobili su slavili sinoć svoj svjetski uspjeh. Bilo mi je srcu milo vidjeti prekrasnog mladog svijeta i slaviti s njima. Hvala na majici, Rimac u srcu. Voli vas Neverina", napisala je Severina na svojem Instagramu.

Stars Iznenađenje za Severinin 50. rođendan! Prijateljica objavila dosad neviđene snimke popularne pjevačice

Nastupala je u kratkoj crnoj haljini preko koje je nosila ružičasti blazer dizajniran posebno za nju s potpisom brenda Mihano Momosa. U blazeru je pozirala na fotografiji s Matom Rimcem, koju je također objavila na svojem profilu. "Ponosna što sam Hrvatica" poručila je Severina uz fotografiju s Matom Rimcem.

Ispod objava, Severina je dobila same komentare oduševljenja prijatelja i obožavatelja koji su joj pisali: “Kao djevojčica Seve moja”, “Neverina gori”, “Samo gas, Neverina”, “Neverina naša”, “Kraljice”.

Stars Severina glamurozno proslavila 50. rođendan! Partijala su sva najpoznatija lica s javne scene

Posjeti Miss7.24sata.hr