Rihanna se odlučila na drastičnu promjenu frizure, no mnogi se pitaju je li operacijom smanjila čelo

Getty Images Rihanna
Vidi originalni članak
  • Kada su frizure u pitanju, pjevačica Rihanna slovi za jednu od najutjecajnijih osoba koja je mnoge obožavateljice inspirirala na odlazak frizeru
  • Najnovije fotografije otkrivaju kako se odlučila na oštri rez te je vratila pixie frizuru, omiljen joj stil o kojem je maštala kao tinejdžerica
  • Ipak, dio obožavatelja njezine su nove fotografije nagnale na ideju da se pjevačica podvrgnula estetskoj korekciji i smanjivanju čela

Rihanna je apsolutna kraljica transformacija, a njezine frizure najkopiranije su frizure prošlog desetljeća. Osim kratke kose s dužim šiškama sa strane, pravi boom su doživjele i njezine velike crvene kovrče. Ipak, pravu revoluciju među obožavateljicama prouzrokovala je 2012. godine kada se odlučila na pixie frizuru. Brojne dame pohrlile su tada u frizerske salone i potvrdile izreku "Kud Rihanna škarama, tud one skokom."

Beauty Prisjetile smo se: Slavne frizure koje smo rado nosile!

Buntovnica s razlogom

Pjevačica trenutno boravi u New Yorku, a njezine najnovije fotografije otkrivaju kako se ponovno odvažila na ovaj drastičan rez. "Jedino što mi mama nije dopustila bilo je da kosu obojim u crno i kratko je ošišam. To sam željela napraviti od svoje 14. godine, ali ona je govorila 'Ne, nemoj to učiniti'", otkrila je pop diva u razgovoru za magazin Interview.

Rihanna, možemo navratiti na kavu? Zaljubile smo se u njezin novi dom vrijedan 87 milijuna kuna

Premda se doima kako se 33-godišnjakinja ponovno oglušila na majčine savjete, dio komentatora na društvenim mrežama uvjeren je kako se ipak radi o perici čiji dizajn potpisuje njezin dugogodišnji stilist za kosu Yusef. Također, to nije jedina "kontroverza" koja se pojavila nakon što su ove fotografije dospjele u javnost.

Stars Ella Dvornik u videu otkrila sve estetske korekcije: Tko nema u genima, ima na rate

Nova frizura ili estetska korekcija?

Usporedne fotografije Rihanninog izgleda nekoć i danas pojedince su nagnale na razmišljanje kako se pjevačica podvrgnula estetskoj korekciji čela, odnosno njegovom smanjivanju. Riječ je o operativnom zahvatu u kojem se  visina čela smanjuje izrezivanjem segmenta kože točno ispod ruba kose. Ovo nije prvi puta da su se pojavile slične insinuacije vezane uz njezin odlazak pod nož, no iste je pjevačica do sada odbijala.

Bez obzira pokazale li se ove tvrdnje istinitima ili ne, Rihanna je već dokazala da je prava maherica kada je kreiranje optičkih iluzija s kosom u pitanju. A ako i tebe krasi visoko čelo, no želiš ga prikriti - isprobaj ove frizure!

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr