Richard Gere ne posustaje: U 71. godini treći put postaje otac, a tek je dobio drugog sina

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Glumac Richard Gere u poznim godinama života kao da proživljava novu mladost uz duplo mlađu suprugu Alejandru Silvu (36)
  • Nakon što je u veljači ove godine po drugi puta postao otac, mnogi su se nemilo iznenadili viješću da Gereova supruga ponovno trudna
  • Iz prijašnjeg braka glumac ima 19-godišnjeg sina Homera Jamesa Gerea, a razveo se zbog preljubničkog odnosa sa lijepom Španjolkom

Prema pisanjima svjetskih medija proslavljeni glumac Richard Gere postat će otac po treći put u 71. godini. Ova vijest iznenadila je mnoge budući da je njegova supruga Alejandra Silva prije samo devet mjeseci rodila njihovo prvo zajedničko dijete - dječaka Alexandra. Par je svoju vezu započelo dok je još Gere bio u braku s Carey Lowell, no bivšu suprugu ubrzo je ostavio upravo zbog kćeri Ignacija Silve, bivšeg financijskog potpredsjednika Real Madrida.

LIFESTYLE Žene iskreno za miss7: "Zašto volimo mlađe muškarce?"

Alejandra i Richard svoju su preljubničku vezu ozakonili u travnju 2018. godine, a samo pet mjeseci kasnije tada 35-godišnja managerica je putem Instagrama potvrdila trudnoću podijelivši s pratiocima fotografiju na kojoj joj Dalai Lama dodiruje trbuh i daje blagoslov. 

Fotka iz trbuha Ella Dvornik objavila sliku nerođenog djeteta: beba pokazala lice, već u trbuhu zna pozirati!

Supružnicima Gere ovo će biti treće dijete jer osim zajedničkog sina svaki ima sina iz prethodnih brakova. Tako, Richard iz prethodnog braka ima 19-godišnjeg sina Homera Jamesa Gerea, a Alejandra je mama šestogodišnjaka Alberta kojeg je dobila sa svojim bivšim suprugom Govindom Friedlandom. O novoj prinovi par se još nije oglasio, no Richard je povodom rođenja prvog zajedničkog djeteta za časopis Hola! izjavio: "Najsretniji sam čovjek na svijetu, a kako i ne bih bio. Vjenčan sam za prekrasnu, humorističnu ženu koja se zalaže za pomaganje drugim ljudima i odlična je majka."

Posjeti Miss7.24sata.hr