Priprema se za vjenčanje? Jennifer Lopez na premijeri svog novog filma “Marry Me” nosila je vjenčanicu

Instagram@gisou
Vidi originalni članak
  • Jennifer Lopez na premijeri novog filma pojavila se u društvu Bena Afflecka
  • Par je na premijeri bio u središtu pozornosti, a pažnju je svima posebno privukla haljina koju je J.Lo nosila
  • Kratka vjenčanica od čipke dio je prve svadbene kolekcije brenda Giambattista Valli

Čini se da će se svadbena zvona uskoro ponovno čuti, barem ako je suditi po posljednjem pojavljivanju Jennifer Lopez (52) na crvenom tepihu. J.Lo se na sinoćnjoj premijeri svog novog filma “Marry Me”, u Los Angelesu, pojavila u društvu dečka Bena Afflecka, a sve je zaintrigirao njen zanimljiv modni odabir.

Za premijeru Jennifer je odabrala Tulip, kratku čipkastu mini-vjenčanicu dugih rukava s potpisom Giambattiste Vallija koja je dio prve kolekcije vjenčanica ovog poznatog brenda. Naravno, odabir mini-vjenčanice vezan je za naslov i radnju filma "Marry Me", ali to nije omelo fanove i ostatak javnosti da zaključe kako je ovo možda "generalna proba pred vjenčanje svih vjenčanja".

Uz čipkastu haljinu, J.Lo je styling upotpunila svjetlucavim modnim dodacima, štiklama s perjem Jimmy Choo, torbicom Dolce & Gabbana i nakitom Dior. Ben Affleck pratio ju je u malo suptilnijem outfitu, sivom odijelu i crnom kaputu.

Stars Jennifer Lopez bi se ponovno udala: Još uvijek vjerujem u riječi "Živjeli su sretno do kraja života"

Novi film Jennifer Lopez “Marry Me” govori o pop zvijezdi Kat koju je utjelovila Jennifer, koja se nakon javnog prekida odluči udati za stranca, profesora matematike, kojeg je utjelovio Owen Wilson.

Jennifer je u nedavnom intervjuu za časopis Rolling Stone o svojoj obnovljenoj vezi s Benom Affleckom izjavila: “Osjećamo da je ovo što smo ponovno pronašli mnogo važnije, kako to štitimo i kako živimo svoje živote.”

Napomenula je i da se ne bi pomirili da smatraju da će njihova veza opet završiti prekidom. Par u obnovljenoj ljubavi uživa, a ako je suditi po pojavljivanju na ovoj premijeri, možda Jennifer i Bena onda uskoro očekuju i planovi za vjenčanje.

Stars Jennifer Lopez prisjetila se teških početaka i trenutka koji je sve promijenio: "Bilo je kao u bajci"

Posjeti Miss7.24sata.hr