Princ Harry i Meghan Markle pohvalili su se zbog čega je njihov sin Archie napredna beba

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Meghan Markle razgovarala je sa suprugom britanskog vojnika u dohrani beba 
  • Za vrijeme razgovora maleni Archie je počeo puzati, a tek je napunio šest mjeseci
  • Mama Meghan je otkrila i da su Archieju tek izrasla dva donja zubića 

Maleni Archie doista brzo raste. Sjećamo se trenutaka kada je na svijet došla kraljevska beba, prije šest mjeseci Britnaci su bili u ekstazi iščekujući Princa Harryja i Meghan Markle da predstave prinovu. A danas je Archie napredna beba, sudeći prema onome što su priznali Harry i Meghan, dok su bili u posjeti obiteljima britanskih vojnika. Otvoreno su razgovarali o bebi i otkrili da je Archie počeo puzati već sa šest mjeseci. A uvjerili su se u to i prisutni.  

S kraljevskih dvora Mali Archie brzo raste! Nove fotografije Harryjeva i Meghaninog sina otkrivaju kome je maleni više nalik

"Moja kći Aeris je rođena otprilike kad i Archie. Meghan i ja pričale smo o dohrani za naše bebe, kad je odjednom Archie počeo puzati. Meghan je doista vrlo normalna majka i razgovor s njom mi je bio kao da pričam s prijateljicom o našoj djeci" opisala je Amy Thompson, supruga britanskog vojnika, njezin susret s Meghan Markle.

Inače, bebe uglavnom počinju puzati između sedmog i desetog mjeseca starosti, ali su individualne razlike od djeteta do djeteta.
 

"Pogledaj te male zubiće" rekla je Meghan curici na gornjoj video snimci i dodala: "Archie je upravo dobio dva zubića, dva malena zubića točno ovdje" pokazujući na curicine donje prednje zube.
 

Ovih dana princ Harry i Meghan sudjeluju u raznim aktivnostima odavanja počasti britanskim vojnicima koji služe u inozemstvu, ali i prisjećanja poginulih i preminulih pripadnika britanske vojne službe.

Nemiri u kraljevskoj obitelji Princ Harry otvoreno o odnosu s bratom Williamom: Imamo loših dana

Nakon toga će se na neko vrijeme povući iz javnosti, a predviđa se da će Harry i Meghan većinu vremena u idućih nekoliko mjeseci provesti na "njezinom teritoriju" - u Sjedinjenim Američkim Državama. Nagađa se da će uskoro u Kaliforniji pripremiti "drugu bazu", odnosno mjesto koje će pretvoriti u svoj drugi dom., iako na tu vijest ostatak kraljevske obitelji nije baš najbolje reagirao. 

Posjeti Miss7.24sata.hr