Preslatko! Fotke Jasona Stathama kako uči sinčića voziti romobil mogle bismo gledati cijeli dan

Profimedia/Instagram
Vidi originalni članak
  • Jason Statham snimljen je sa sinom Jackom Oscarom
  • Glumac je učio dječaka voziti romobil
  • Maleni će u lipnju navršiti dvije godine

Britanski filmski glumac Jason Statham snimljen je na Beverly Hillsu u trenucima sa svojim sinom. Malenog Jacka Oscara tata je učio voziti romobil s pomoćnim kotačićima. Glumac je pažljivo pratio svaki dječakov pokret i držao ga je kako se ne bi ozlijedio. 

Život Kolegica ti je postala prijateljica? Sve zamke prijateljstava na poslu i kako ih izbjeći

I tata i sin bili su u sportskom izdanju. Glumac se odlučio za "all black" casual kombinaciju, dok je maleni Jack Oscar na sebi imao bež hlače i tamnoplave tenisice, duksericu i kapu. Nismo sigurni je li se za dječakov stajling pobrinuo otac ili njegova majka i Jasonova partnerica Rosie Huntington-Whiteley, koja nije bila s njima. 

Jason i Rosie dobili su Jacka Oscara u lipnju 2017. godine nakon sedam godina veze. Nekoliko mjeseci nakon dječakovog rođenja počelo se šuškati o tome kako se par vjenčao. Iako to nisu službeno potvrdili, Rosie je objavila fotografiju na kojoj je uz zaručnički prsten imala još jedan i time dala naslutiti da su se vjenčali u tajnosti
 

Life&style Najvažnija stvar koju snažne, samopouzdane žene imaju (i znaju sačuvati)

Jasona smo navikli gledati kao zločestog dečka u akcijskim filmovima, ali moramo priznati da mu očinska uloga još bolje stoji. Čini se da i on najviše uživa upravo u toj ulozi. "Dijete je najveće blago koje se čovjeku može dogoditi. Želiš ga neprestano štititi, čuvati i zabavljati se s njime," rekao je glumac jednom prilikom. 

Posjeti Miss7.24sata.hr