Posluživanje Jennifer Lopez u restoranu više je prokletstvo nego blagoslov, pričaju konobari

Profimedia / @salmahayek Instagram Jennifer Lopez
Vidi originalni članak
  • Jennifer Lopez jedna je od najpopularnijih i najbogatijih osoba u svijetu zabave
  • Međutim, JLo nema najbolju povijest kada je u pitanju ophođenje s osobljem u restoranima i kasinima
  • Pjevačica i glumica poznata je po svojim zahtjevima gotovo posvuda, uključujući kod kuće i u hotelima

Jennifer Lopez stvorila je golemo carstvo, što uključuje zaradu od milijun dolara za pojavljivanje na vjenčanju, kao i dodatni skupi boravak u penthouseu. Međutim, unatoč golemoj popularnosti, priče o tome kako se JLo odnosi prema drugima u stvarnom svijetu nisu uvijek bile pozitivne. Zapravo, bilo je sasvim suprotno.

Stars J. Lo je svojim blizancima za 15. rođendan posvetila prekrasan intimni video koji se mora pogledati

Nedavno je tema ponašanja JLo ponovno gurnuta u središte pažnje zahvaljujući TikToku koji je glumicu nazvao jednom od najgorih slavnih osoba uživo. Pobliže ćemo promotriti te tvrdnje, a također i skrenuti pozornost na druga iskustva.

Također ćemo pogledati što je korisnica Quore imala za reći o vremenu provedenom s JLo i zašto to iskustvo nije bilo pozitivno. Završit ćemo osvrtom na druge zahtjeve Lopez u prošlosti, koji su u najmanju ruku označeni kao nerazumni.

Viralna TikTok objava o groznim napojnicama Jennifer Lopez 

TikTok uradak počinje pitanjem 'imenuj slavnu osobu koja je bila nepristojna prema tebi'. Osoba odgovara - Jennifer Lopez - s čime se TikTokerica slaže, pričajući svoju priču.

@redpeppaflake #stitch with @tristanstone74 j lo is a terrible human. Her personality matches her voice, trash. #celebrity #jlo #nasty ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Prema korisnici TikToka, Lopez je bila užasna s vozačima, a isto je vrijedilo i za restorane ili kockarnice kada je u pitanju napojnica. Zapravo, ponekad je Ben Affleck bio previše velikodušan, a JLo bi mu na to rekla da „smanji doživljaj“. 

„Ben je izvrstan kod davanja napojnica, poštuje radnike u uslužnim djelatnostima, pa je te večeri mnogim ljudima dao mnogo novca“, tvrdi TikTokerica. „Jennifer obilazi svakog od tih ljudi, uzima natrag napojnicu i daje im možda 5, 10 dolara - možda.“

Druga priča sugerira da bi Affleck također pokušao konobarici dati 10.000 dolara napojnice jer ga je posluživala cijelu noć. Ali još jednom, Lopez to nije dopustila.

„Odmah je zgrabila novac s pladnja, rekla 'Dovraga, ne!', pa je uzela natrag novac. Affleck je bio toliko potresen da je sljedeći dan, kada je Tiffany [konobarica] došla na posao, dobila poruku u kojoj je pisalo da se Ben ispričava, da mu je potpuno neugodno, zajedno s golemim buketom cvijeća i 25.000 dolara.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Čini se da pričama tu nije kraj...

Korisnik Quore nazvao je Jennifer Lopez 'bezobraznom' i požalio što ju je uslužio

Postoji nekoliko priča koje se pojavljuju, a koje pokazuju druge primjere kad se pjevačica i glumica nepristojno ponašala. Čini se da ova priča ukazuje upravo na to, jer je konobarica uz Lopez doživjela iskustvo koje bi rado zaboravila. Prepričala je svoju priču na Quori.

@eriugrainne #stitch with @omg_jess ♬ original sound - Penny

„Bit ću ljubazna. Jednostavno rečeno... ona je nepristojna osoba koja se ponaša kao da je iznad SVAKOGA. Imala sam tu nesretnu privilegiju upoznati je. Konobar/konobarica bi bili JAKO sretni kad bi dobili napojnicu kako bi kupili njene proklete CD-e!“

Korisnik Quore također je otkrio da fanovi ne razumiju tko je 'prava' JLo.

„NIKAD neću kupiti nešto njezino, niti pridonijeti njenoj zaradi. Opća javnost ne zna kakva je ona doista. Kad bi samo znali. Pa, zapravo, neke njezine obožavatelje možda čak i nije briga.“ 

Međutim, davanje napojnica nije bilo jedini put kada je JLo privukla pažnju obožavatelja i medija…

JLopez vrlo je zahtjevna, i prema zaposlenicima kod kuće i u hotelima

JLo ima jako velike zahtjeve. To je uključivalo dugačak popis za hotele prije njenog dolaska. Među ostalim zahtjevima uključeno je da dadilja radi 16 sati dnevno za obitelj. Očekivano, dadilje nisu dugo izdržale.

Obično ljudi koji zarađuju goleme svote novca i imaju hrpu profesionalnih i društvenih obaveza angažiraju dadilju za svako dijete, osobito za novorođenčad. Ali, kao da Jennifer očekuje da jedna dadilja ne samo da brine o oba blizanca, nego i da radi 16 sati dnevno, sedam dana u tjednu.

„Unajmili su drugu dadilju, koja je bila divna s blizancima, ali nije mogla izdržati tako dugo radno vrijeme bez stanke“, rekao je izvor. „Nakon što je ta dadilja dala otkaz, par je počeo očajnički tražiti dadilju br. 3.“

Srećom, ovih su dana problemi s dadiljom stvar prošlosti, a Lopez uživa u svojoj mješovitoj obitelji uz Bena Afflecka.

Life&style Novi dom J. Lo i Bena Afflecka: Pogled u predivnu kalifornijsku vilu u kojoj će živjeti slavni par

Posjeti Miss7.24sata.hr