Ovo nismo očekivali, Sheldon iz Teorije velikog praska je obojao kosu u plavo - pogledaj kako mu stoji

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Glumac Jim Parsons najpoznatiji nam je po ulozi Sheldona u seriji ''Teorija velikog praska''
  • Od početka svibnja ga gledamo i u Netflixovoj seriji ''Hollywood'' u kojoj tumači Henryja Willsona
  • U emisiji SiriusXM otkrio je kako se u karanteni odlučio za novu boju kose kako bi zabavio supruga

Glumca Jim Parsonsa (47) već godinama gledamo u seriji ''Teorija velikog praska'' kao teoretičara fizike Sheldona Coopera koji nas zabavlja svojim načinom razmišljanja neshvaćenog genijalca te nerazumijevanjem sarkazma, humora i ironije. U ovoj ulozi smo ga imali prilike gledati od 2007. do 2019. godine, kada je nakon 12 sezona završeno snimanje. 

Početkom svibnja na Netflix je došla serija ''Hollywood'', koja nam je ovog glumca predstavila u drugačijem svjetlu nego što smo ga naviknuli gledati. Jim u seriji tumači lik Henryja Willsona koji je poznat kao lovac na talente u zlatnom dobu Hollywooda, ali ga i prati glas neugodne osobe. Zbog uloge napravljene po stvarnoj osobi, glumac je promijenio frizuru, a postupak njezinog nastanka je objavio na Instagramu. 

Stars Sheldon u novoj seriji glumi negativca! Progovorio je o mračnoj ulozi kojom je šokirao mnoge obožavatelje

Nedugo nakon te objave, Jim je preko video poziva gostovao u emisiji SiriusXM, a gledatelje je ovog puta iznenadio potpuno novom bojom kose. Naime, Jim je svoju pobojao u plavo. Iako se mislilo da se i ovog puta pripremio za neku ulogu, voditelju Jessu Cagleu je objasnio o čemu je riječ. ''Za sve je kriva karantena, a ja sam htio zabaviti svog supruga.'', rekao je Jim. Ne sumnjamo kako je u tome uspio, a vjerujemo da je producent Todd Spiewak, s kojim je glumac u braku od 2017. godine, ostao iznenađen kao i svi koji su vidjeli novi look. 

Posjeti Miss7.24sata.hr