Ovih 7 (bivših) parova započelo je vezu na snimanju filma iako su tada bili u drugim vezama

The Amazing Spider-Man Između Emme Stone i Andrew Garfielda zaiskrilo je na snimanju Spidermana
Vidi originalni članak
  • Glumci se upoznaju i nerijetko započinju veze upravo tijekom snimanja zajedničkog filma
  • Pritom nije rijetkost da se zaljube u svoju kolegu/icu sa seta dok su u vezi s nekim drugim
  • Ovo je 7 parova koji su imali aferu na setu iako su oboje (ili barem jedan od njih) bili zauzeti (najčešće isto s poznatom glumicom/glumcem)

Nekim ljudima teško je ostati vjeran u dugogodišnjim vezama i brakovima, no čini se kako je glumcima to još teže nego nama običnim smrtnicima. Ne samo što su konstantno u iskušenju dok snimaju vruće scene sa zgodnim kolegicama i kolegama već radi toga što su pod povećalom javnosti, afere koje se dogode vrlo brzo izađu na vidjelo.

POZNATI I LJUBAV Jesi li znala da su se ovi naši glumački parovi zaljubili na setu?

Možda najslavnija afera Hollywooda je ona kada je Brad Pitt prevario svoju tadašnju suprugu Jenifer Aniston s danas već bivšom suprugom Angelinom Jolie. Bio je to skandal koji je odjeknuo svijetom i prepričavao se sljedeće desetljeće. No, osim Brangeline, koji su se još kolege zaljubili na setu i započeli vezu, iako su ih doma čekale bolje polovice?

Tom Cruise i Nicole Kidman

Tom Cruise i Nicole Kidman nekoć su bili jedan od najvećih holivudskih parova. No, ono što se izgubilo u legendi je da su se zaljubili na setu filma Days of Thunder kada je Tom još bio u braku s Mimi Rogers. Njih dvoje su se razišli prije izlaska filma početkom 1990. nakon čega su Tom i Nicole proveli zajedno čitavo desetljeće i biti će zauvijek poznati kao ikonski par 1990-ih. Kako su završile 90-e, tako je i njihov brak te se par razveo 2001. 

Antonio Banderas i Melanie Griffith

Antonio Banderas i Melanie Griffith oboje su bili u braku kad su dobili ulogu u romantičnoj komediji 1995., Two Much. Međutim, srce želi ono što želi, iskra je frcnula i oboje su se razveli da bi se već sljedeće godine vjenčali. Par je bio u braku skoro 10 godina te su se u 2015. razveli, a u braku su dobili i kćer Stellu Banderas.

Meg Ryan i Russell Crowe 

Meg Ryan bila je udana za Dennisa Quaida kada je glumila u filmu Dokaz života s Russellom Croweom. Kemija između njih dvoje bila prejaka i uslijedila je afera koja je rezultirala krajem njenog braka s Dennisom. Međutim, romansa s Croweom nije potrajala i par se razišao do Božića 2000. 

Angelina Jolie i Billy Bob Thornton

Iako je svi pamte kao uništavačicu braka Jen i Brada, činjenica je da se Angelina davno prije toga umiješala u još jednu vezu. Billy Bob Thornton je 1999. godine bio zaručen s glumicom Laurom Dern kada su on i Angelina snimali fim Pushing Tin. Tada 24-godišnja Angelina i 20 godina stariji Billy Bob imali su aferu za koju je Laura doznala tek kada je u javnost izašla vijest o vjenčanju Billyja Boba i Angeline u Las Vegasu. Par je bio skupa 3 godine, a njihovu vezu oduvijek su pratile razne kontroverze poput one da nose u privjesku na lančiću krv jedno drugoga.

Ryan Phillippe i Abbie Cornish

Ryan Phillippe i Reese Witherspoon bili su zlatni par Hollywooda koji smo obožavali još od Okrutnih namjera. I zato nas je toliko naljutila vijest o njegovoj nevjeri s glumicom i kolegicom iz filma Stop Loss, Abbie Cornish. Kasnije je ispalo da su Ryan i Reese već tada imali probleme i zapravo bili razdvojeni. Veza Ryana i Abbie trajala je dok se Ryan nije razveo u 2010. godini.

Kristen Stewart i Rupert Sanders 

Bio je veliki šok kada su tabloidi objavili fotografije Kristen Stewart i redatelja Ruperta Sandersa kako se ljubakaju kraj auta na setu filma Snjeguljica u kojem je ona glumila, a on bio redatelj. U to je vrijeme Sanders bio oženjen glumicom Liberty Ross, no svijet je više uzdrmala činjenica da je Kristen prevarila Roberta Pattinsona. Oni su u to vrijeme bili na vrhuncu slave zbog Sumrak sage i fanovi su obožavali činjenicu što su par i u stvarnom životu. Kristen se nakon prevare ispričala, međutim javnost joj je toliko zamjerila da je  Kristen izostavljena iz sljedećeg filma franšize Snjeguljice.

Life&style Gerard Butler otkrio koja mu je uloga bila najteža u karijeri: "Uništavao sam svoje tijelo!"

Emma Stone i Andrew Garfield 

Emma Stone hodala je s Kieranom Culkinom kad je dobila ulogu Gwen Stacy u filmu The Amazing Spider-Man. U isto vrijeme Andrew Garfield hodao je sa Shannon Woodward kad je dobio glavnu ulogu. I Između ovoga para se dogodila iskra na setu radi koje su oboje prekinuli veze i zajedno bili od 2011. do 2015. godine.

Posjeti Miss7.24sata.hr