Odsad možeš unajmiti kultni stan Carrie Bradshaw iz 'Seksa i grada', a možeš isprobati i njezine cipele!

Instagram/@marianne_theodorsen
Vidi originalni članak
  • Airbnb je novim potezom svojim gostima omogućio život iz snova, barem nakratko - odsad je moguće unajmiti rekreirani stan Carrie Bradshaw
  • Prijave kreću uskoro, a (zasad) su ograničene na samo dva noćenja
  • Stan je ispunjen svim detaljima iz popularnog televizijskog doma, a nudi i mnoštvo dodatnih iznenađenja - možeš doslovno uskočiti u Carriene cipele!

Od sada je moguće uskočiti u cipele Carrie Bradshaw i iskusiti kako je to biti u njezinom filmskom životu! Upravo to omogućila nam je popularna stranica za unajmljivanje smještaja. Naime, Airbnb uskoro kreće s iznajmljivanjem jednoga od napoznatijih filmskih stanova New Yorka.

U ovoj zanimljivoj ponudi nalaze se i dodatne mogućnosti jer će ormar biti ispunjen nekima od najznačajnijih outfita modne ikone i omiljene protagonistice! Jedan od njih bit će popularna suknjica dizajnerice Patricije Field koju glumica nosi u najavi serije. I obavezno - na policama će se smjestiti i hrpa cipela, ali i torbica. Bez toga nikako!

Osim toga, sama Sarah Jessica Parker, ili točnije, njezina virtualna verzija, goste će dočekivati tijekom prijavljivanja.

Prilikom dolaska dočekat će ih i nekoliko njezinih omiljenih Cosmopolitan koktela.

Moda Carrie ponovo u kultnim cipelama koje je proslavila, pogledaj kako ih nosi u novim epizodama Seks i grada

Tako će gosti moći sjesti za Carrien radni stol, ispijati piće i ispisivati stranice o svome novome životu. Barem nakratko!

I couldn't help but wonder, kako bi to bilo živjeti na ovakvoj lokaciji?

I to nije sve, za potpuno iskustvo i dane iz snova pobrinut će se stilisti i fotografi koji će biti dostupni za privatno snimanje, baš po uzoru na najglamuroznije scene Carrienog života. 

Rekreirani stan ispunjen istovrsnim detaljima iz popularne serije vjerojatno je već sada na listi želja mnogih obožavateljica.

Međutim, zasad postoji mala prepreka jer unajmljivanje je moguće samo za - državljane SAD-a.

S društvenih mreža Je li prestara da glumi Carrie? Na društvenim mrežama se vodi žustra rasprava oko izgleda Sarah Jessice Parker

Osim toga zasad je riječ samo o dvije ponude za po jedno noćenje i to za 12. i 13. studeni. Cijena noćenja je izuzetno pristupačna i iznosi 23 dolara - simbolično jer točno prije 23 godine emitirana je prva epizoda Seksa i grada. Ipak, mi se nadamo da će se iznajmljivanje nastaviti i da će se proširiti i na goste koji nisu prebivalištem vezani uz SAD.

U konačnici, Velika Jabuka skriva i druge lokacije snimanja omiljene serije, pa je nepresušan izvor za proživljavanje trenutaka s filmskog platna. Stoga, ako nam ova ideja i nije baš ostvariva, uvijek postoje alternative!

Posjeti Miss7.24sata.hr